Безжичната точка за достъп Tenda i9 покрива до 300 квадратни

...
Коментари Харесай

Tenda i9 - безжична точка за офиси, заведения и хотели


Безжичната точка за достъп Tenda i9 покрива до 300 квадратни метра
(снимка: Tenda)

Точка за достъп Tenda i9, която обезпечава устойчиво безжично покритие за офиси, заведения, хотели и огромни жилища, е налична на пазара у нас. Безжичната точка поддържа до 25 клиента по едно и също време, работи с честотната лента на 2,4 гигахерца и може да обезпечи скорост до 300 мегабита в секунда.

Tenda i9 разполага с две всепосочени антени, 2X2 MIMO технология за усъвършенствана безжична скорост и обсег, както и с технология за усъвършенстване на радиочестотното покритие за оптимизация на сигнала и проникващата мощ.

В закрита среда покритието на сигнала няма мъртъв ъгъл и може да бъде конфигурирано за покриване на до 300 квадратни метра. Вградената технология против разстройства автоматизирано избира оптималния канал за по-добър сигнал и непоклатимост на безжичната мрежа.

Предимство на Tenda i9 е поддръжката на POE зареждане и DC зареждане
(снимка: Tenda)

В съпоставяне с режима на единично зареждане на други артикули, i9 поддържа POE зареждане и DC зареждане. Наличният multi-ssid дизайн обезпечава поддръжка на VLAN и SSID свързване. Според връзката с разнообразни SSID, i9 може да разграничи достъпа до интернет и правата за достъп до информация, коeто пази сигурността на мрежовите данни.

Безжичната точка Tenda i9 също по този начин поддържа централизирано ръководство на безжични контролери като автоматизирано открива и разпознава AP без ръчно прибавяне.

i9 може да разграничи достъпа до интернет и правата за достъп до информация
(снимка: Tenda)

Tenda i9 се предлага от формалния дистрибутор Мост Компютърс на цена от към 80 лева с Данък добавена стойност и 36 месеца гаранционен интервал.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР