Безгрижните дни на плажа вече са зад гърба ни и

...
Безгрижните дни на плажа вече са зад гърба ни и
Коментари Харесай

21 шопинг находки от SPORT DEPOT, с които да се върнем в залата по най-стилния начин

Безгрижните дни на плажа към този момент са зад тила ни и още веднъж е време да се впуснем в динамичното си всекидневие. Най-добрият метод да поддържаме добър тонус и сила, само че и хубава фигура, с изключение на храненето, безспорно са постоянните тренировки, без значение дали са по-силови, или по-скоро отпускащи и разтягащи тялото. Понякога връщането в залата е малко по-трудно, изключително откакто по време на пандемията спортувахме пред екраните си, само че пък обновяването на спортния дрешник е добър тласък да го създадем по най-стилния метод.

За нас, Момичетата, е значим всеки подробност от тоалета ни за подготовка – от спортния сутиен до бутилката, в която си носим вода, и постелката, върху която вършим извършения. Точно по тази причина нямаше по какъв начин да не създадем една селекция от страхотни шопинг находки от – мястото, на което откриваме освен облекла и спортни обувки, само че и нужните аксесоари към тях, като ръкавици за фитнес да вземем за пример. Съчетахме няколко сета от спортни сутиени, потници и блузи, с които можем да упражняваме йога, пилатес, табата, спининг, стречинг или просто фитнес.

Въпреки че всички обичат да залагат на сигурното с черното, ние взехме решение да се насочим към модели, в които има и някакъв цвят, с цел да прибавим характерност на всеки състезателен аутфит. Лилавото, аленото и розовото преобладават измежду трендовете този сезон, тъй че ги виждаме и в новите сбирки на .  Хубавото е, че към облеклата има и подобаващи маратонки в тези нюанси, с цел да може всичко да е в звук и да се усещаме по-уверени и красиви в залата. Да, не пропускайте да разгледате галерията ни!

С поддръжката на
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР