Безапелационен успех отбеляза . С поредната родна продукция в праймтайма

...
Безапелационен успех отбеляза . С поредната родна продукция в праймтайма
Коментари Харесай

Сериалът „Полицаите от края на града” стартира с изключителен успех

Безапелационен триумф означи. С следващата родна продукция в праймтайма на малкия екран, медийната група продължава тактиката си да влага в нови български филми и сериали на всички свои платформи. Звездният каст и огромната доза развлечение в „ Полицаите от края на града ” потвърдиха, че това е сполучливата формула, която родната аудитория харесва и прави оценка високо.

„ Полицаите от края на града ” превзеха 29,4%  от феновете с преднина от 36% в аудиторния дял пред наличието на втората по гледаемост телевизия по същото време. Над 40% от феновете на възраст 18-49 години също избраха да проследят серията комични обстановки, в които попаднаха контрольор Пламенов и неговият неповторим отряд, а делът на NOVA измежду тази аудиторна група е над 2,5 пъти по-голям от този на bTV в същия часови откъслек. Най-голям интерес сериалът провокира измежду дейното градско население (18-49 г.), където делът му е 46,2%, или повече от 3 пъти по-голям от този на конкурентната медия. А над 4 пъти по-висок дял " Полицаите от края на града " реализира измежду по-младите фенове на възраст 18-34 години по отношение на наличието на bTV.
 дял от фенове
Това е и най-успешното начал о за български сериал от 2014 насам измежду дейното население на възраст 18-49 години. От седемте родни продукции, стартирали в този интервал в българския ТВ ефир, сериалите на NOVA – „ Полицаите от края на града “, „ Откраднат живот “, „ Ние, нашите и вашите “ и „ София Ден и Нощ “ заемат първите четири позиции, следвани от конкурентните поредици на bTV „ Скъпи наследници “ и „ Връзки “, и „ На границата " на БНТ1.
 интензивно население

. В идния епизод на „ Полицаите от края на града “ дружно с обичаните комедийни звезди, измежду които са Герасим Георгиев - Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка, Краси Ранков, Алекс Раева, Албена Михова, Мария Игнатова, Ненчо Балабанов, Алекс Кожухаров, Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков, ще забележим и Виктор Калев в ролята на очевидец по дело, който се постанова да бъде охраняван от Пацо и неговия екип.
“Полицаите от края на града ” продължава с доста положителни емоции  - всеки петък в 21.00 ч. по NOVA.

Актуални вести за сериала ще откриете на  на NOVA и на формалната страница на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР