Без ядене и пиене на гръцките плажове. Това предупреждава скоспкото

...
Без ядене и пиене на гръцките плажове. Това предупреждава скоспкото
Коментари Харесай

Секира: Без ядене и пиене на гръцките плажове

Без ястие и пиянство на гръцките плажове. Това предизвестява скоспкото електронно издание „ Скопие инфо “ като разгласява фотографии на едни от най-предпочитаните плажове на Халкиди, където към този момент са сложени надписи на кирилица „ информиращи туристите, че нямат право да носят на плажа храна, вода и плодове от хотелите или квартирите, които са наели”.

Кошмар за туристите в Гърция! Kathimerini изброи голям брой топ плажове, които не стават за плуване - водата е бъкана с фекали и други гадости

Скопското издание написа: „ Всички тези, които от години вървят на летуване, носейки със себе си хладилни чанти с храна, питиета или даже плодове, към този момент не могат да вършат това в Гърция “. Затова предизвестяват и многочислени табели, сложени в едни от най-популярните гръцки курорти.

Секси македонки загряват охридските плажове

„ Скопие инфо “ оповестява, че на едни от най-предпочитаните от македонски туристи плажове на полусотров Ситония, могат да се видят надписи даже на кирилица, които са адресирани тъкмо към македонски туристи и буквално гласят: „ Нема јадење и пиење на плажа “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР