Без традиционните фойерверки ще посрещне Лондон тази нова година. Традиционното

...
Без традиционните фойерверки ще посрещне Лондон тази нова година. Традиционното
Коментари Харесай

Без новогодишна заря в Лондон заради пандемията

Без обичайните фойерверки ще посрещне Лондон тази нова година. Традиционното шоу в в центъра на английската столица се анулира поради пандемията от ковид, заяви кмета на града Садик Хан, представен от ББС в петък.

Обикновено към 100 хиляди души се събират по улиците, с цел да следят светлинното представление, само че Хан разгласи, че " просто не можем да си позволим съсредоточаването на толкоз доста хора на едно място ".

Вместо фойерверки, се работи върху нещо, което може да забавлява хората по малкия екран в комфортните им и несъмнено дневни.

Над 12 хиляди фойерверки се изстрелват в новогодишната нощ в небето над Лондон и съпроводеното с музика шоу се следи освен онлайн, само че и от над 12 млн. души по малкия екран. В последните пет години даже бяха въведени входни билети за събитието, поради прекомерно огромния интерес към него.

Хан изясни, че е доста значимо да се измисли заслужен сурогат на новогодишната заря в Лондон поради конкуренцията на шоуто от площад " Таймс скуеър " в Ню Йорк и тъй като сходно събитие е " в действителност добра опция за останалия свят да види какъв брой прелестен е нашият град ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР