Без съмнение, всички фенове на тениса очакват с нетърпение шоуто

...
Без съмнение, всички фенове на тениса очакват с нетърпение шоуто
Коментари Харесай

Феновете тръпнат в очакване: Сблъсъкът Григор Димитров - Новак Джокович е тази вечер

Без подозрение, всички почитатели на тениса чакат с неспокойствие шоуто Григор Димитров - Новак Джокович на “Мастърс” шампионата в Синсинати. Шампионът от предходната година против спечелилия от “Уимбълдън”.

Двамата ще се изправят един против различен още в третия кръг и към този момент е ясно по кое време ще е мачът им. Той е плануван от уредниците на Централния корт и е финален от дневната стратегия, която започва в 18:00 часа наше време. Преди него там ще се изиграят други три дуела: Милош Раонич против Денис Шаповалов, Симона Халеп против Айла Томлянович и Анджелик Кербер против Мадисън Кийс.

Това ще бъде девети конфликт сред Григор Димитров и носителя на 13 трофеи от Големия шлем. Статистиката дотук е безмилостна по отношение на 27-годишния българин. Той има единствено една победа - на клей от ”Мастърс” шампионата в Мадрид през 2013 година със 7:6(6), 6:7(8), 6:3. През този сезон двамата се срещнаха на тревата в Куинс и Ноле беше праволинеен - 6:4, 6:1.

Григор Димитров започва сполучливо отбраната на купата си след победа със 7:6(5), 7:5 против Миша Зверев (Гер), до момента в който сърбинът, някогашен №1 в международната класация, направи поврат против Адриан Манарино и се наложи с 4:6, 6:2, 6:1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР