Без съмнение една от най-влиятелните фигури в съвременната поп музика

...
Без съмнение една от най-влиятелните фигури в съвременната поп музика
Коментари Харесай

Енрике Иглесиас ще разгорещи есента с концерт в София


Без подозрение една от най-влиятелните фигури в актуалната поп музика – Енрике Иглесиас провокира възторг с всяка своя поява на родна сцена. За наслада на голямата си фенбаза у нас, латино звездата се завръща за огромен концерт на 6 ноември в столичната "Арена Армеец", цели две години откакто провокира екстаза на 15 000 индивида и плени вечно сърцата им.

Иглесиас идва у нас по покана на Продуцентска компания АРТ БГ и радио Energy, във връзка 13-тия рожден ден на станция номер 1 за обичана музика от 90-те до през днешния ден.

От последното си посещение у нас Енрике издаде четири тотални шлагера - Duele El Corazon, Subeme La Radio, и най-пресните El Baño и Move To Miami, които не стопират да преобладават всички международни ранглисти. На процедура няма различен поп реализатор сега, който за толкоз малко време да сътвори толкоз шлагери. Едва ли съществува и познавач на модерния клубен саунд, който да не може да изтананика една от изброените мелодии. С това Енрике се трансформира в един от законодателите на актуалната поп просвета от 21 век.

През ноември Енрике ще гостува в София с настоящата си стратегия All The Hits Live, която, както си проличава от заглавието, ще взриви феновете на модерния латино тон със 100% хитови композиции на артиста. И няма по какъв начин да са други, тъй като всеки нов сингъл на изпълнителя се трансформира в безспорен бестселър.

Новото шоу All The Hits Live идва и с нова театрална продукция – по-богата сценография, включваща 500 квадратни метра LED стена, два пъти по-мащабни светлинни и пироефекти и два пъти по-мощен саунд, с помощта на техниката от най-ново потомство.

От началото на 2018 година намиращият се във върхова театрална форма артист изнесе изключителна серия от изцяло разпродадени концерти в цяла Западна Европа –с новата си продукция той мина през Прага, Будапеща и Любляна с по два концерта и с по един в Осло, Атина, Мюнхен, Копенхаген и Лисабон. Преди седмица Иглесиас разпродаде и 45 000 билета за шоуто си в Тел Авив.

Билети за шоуто All The Hits Live в София влизат в продажба на касите от мрежата на Eventim и онлайн на Eventim.bg от сряда, 13 юни на цени от 69 до 109 лева и ВИП билети от 159 лева Първите 1000 билета са на промоционални цени с 10 лева отстъпка. Организаторите поучават най-големите почитатели да побързат да се снабдят с един от тях, защото за предния концерт на Енрике се разпродадоха единствено за 18 дни. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР