Без резултат протече и тази нощ издирването на 12-годишния Александър

...
Без резултат протече и тази нощ издирването на 12-годишния Александър
Коментари Харесай

От началото на издирването на Александър досега на терен са работили над 9000 души

Без резултат протече и тази нощ издирването на 12-годишния Александър от Перник, липсващ от предишния петък.

В акцията се включиха служители на реда, жандармеристи, планински спасители с подготвени кучета, хеликоптер, разчита се и на термокамери. 

Те ревизират всеки постъпил сигнал, а периметърът на търсене  се уголемява.

За поредна нощ доброволци търсиха из Перник, като се включиха и хора от други градове.

Над 450 доброволци и 90 автомобила са се присъединили нощес в издирването на 12- годишния Сашко от Перник. Обходената повърхност е над 120 км. Издирването продължава и през днешния ден.

Екипите са в непрекъсната връзка, сподели ръководителят на българския студентски съюз Станислав Фердов, който е координатор на доброволческата акция. 

От началото на издирването до момента на терен са работили над 9000 души. Сред тях - голям брой доброволци от цялата страна: 

" За през днешния ден сутринта дойде една група. От Пловдив има, от Варна, от Видин се провеждат,  от цяла България, в това число в Брезник имахме и англичанин с персонален автомобил. Естествено, с локален го пратихме ", сподели Фердов. 

" Имало е и по-дълги търсения в историята на търсене на лица в България. В Монтана - 28 дни, за жалост -  с съдбовен край. Твърденията на околните се трансформират на ежедневна база. В момента стигнахме до извода, че към този момент го търсим единствено по лице, без по какъв начин се облича и така нататък Не мога да си обясня смяната на изказванията ", добави той. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР