Без предупреждение платформата забрани достъпа до тяхКримски радио и ТВ

...
Без предупреждение платформата забрани достъпа до тяхКримски радио и ТВ
Коментари Харесай

YouTube премахна профилите на 3 кримски радио и ТВ канали

Без предизвестие платформата забрани достъпа до тях

Кримски радио и ТВ канали бяха отстранени без предизвестие от YouTube
(снимка: CC0 Public Domain)

Видео платформата YouTube изтри сметките на един от главните кримски телевизионни канали „ Крим 24 ”, както и на две други рускоезични осведомителни организации – „ Anna News ” и „ News-Front ”, без авансово уведомление.

От трите медиите завяват, че са изпратили публично питане към службата за поддръжка на YouTube за приемане на повече информация по отношение на съответните аргументи за унищожаване на тяхното наличие от платформата, само че досега остават без отговор.

„ Това беше направено след три години сполучливо съдействие без предизвестие и пояснения. Около 30 хиляди клиенти и милиони гледания, както и вашите лайкове и мнения. Всичко това изчезна по прищявката на чиновници на американския видео хостинг ”, разясниха от „ Крим 24 “.
още по тематиката
В допълнение, от медията обявиха, че чакат YouTube да възвърне достъпа до всички техни видеоклипове и програмни излъчвания и да реактивира цялостен достъп до видео канала за всичко консуматори. Осен това от „ Канал 24 ” декларират, че преглеждат благоприятни условия за завеждане на правосъден иск против YouTube.

„ Напоследък доста съветски телевизионни канали, осведомителни портали и блогъри страдат от сходни спонтанни решения на американския колос. За отбелязване е, че видео хостингът изяснява това с много неразбираема дефиниция за нарушение на изискванията за прилагане на YouTube, до момента в който самата компания не обича изключително да съблюдава разпоредбите ”, акцентират в общо изказване афектираните медии.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР