Без никакво съмнение големият анонс на отминалия The Game Awards

...
Без никакво съмнение големият анонс на отминалия The Game Awards
Коментари Харесай

The Wolf Among Us 2 няма да излезе през 2020

Без никакво подозрение огромният анонс на отминалия The Game Awards 2019 беше този на новото потомство конзоли на Microsoft. Но на софтуерния фронт също имаше не по-малки изненади – като да вземем за пример първата игра за PlayStation 5 и продължението на The Wolf Among Us.

В края на 2018, Telltale Games, студио известно с гейм акомодациите си по известни комикс и кино продукции, като Game of Thrones, Minecraft, Batman, The Walking Dead, CSI, Back to the Future и други, разгласи, че приключва своето битие. Грешни управнически решения по целия мениджърски фронт, липса на финанси и неприятен PR доведоха до грубата чистка в студиото, довела в последна сметка и до неговата гибел. Множество бяха спекулациите, свързани с неговото закриване и бъдещето на няколко плана, сред които и The Wolf among Us, мрачната приказка по комиксите на Бил Уилингъм, която притегли доста почитатели на работата на студиото. Нямаше подозрение, че втора част на играта няма да има, откакто студиото, отговорно за него, към този момент не съществува, само че по време на TGA 2019 пристигна и този непредвиден анонс.

Скоро след привършване на процесите по закриване на Telltale и оповестяването му в неплатежоспособност, всички негови активи и технология бяха добити от LCG Entertainment, като всички фенове на Telltale гледаха с вяра към компанията, която някои започнаха да назовават „ новия Telltale “. Но втори сходен Telltale надали ще има. Все отново студиото се е постарало да притегли главните движещи сили зад първата игра и твърдят, че The Wolf Among Us 2 няма да разочарова почитателите на първата игра.



„ Ние чувствахме, че е от изключителна значимост да върнем назад креативния колектив, оглавявал играта “, споделя тази седмица в изявление за Forbes изпълнителният шеф на възроденото студио Джейми Отил. „ Първият приоритет за нас беше в действителност обвързван със сценаристите и режисьорите на синематиката, защото искахме това да е едно същинско продължение – основано от същите визионери, поднесли ни оригинала “. Самата игра се създава взаимно с AdHoc Studios, студио, формирано главно от някогашни чиновници, точно на Telltale, някои от които са изиграли основна роля при основаването на първия The Wolf Among Us.

И още нещо значимо, което акцентира Отил – като се изключи някои дребни геймплей усъвършенствания, визията, духа и всичко останало си остава непокътнато от първата игра.

„ За нас беше значимо първата игра от „ новия “ Telltale да бъде показана в жанр, който е подобен с истинските игри. Играта ще наподобява и ще се усеща като игра на Telltale “, изяснява Отил. „ Ще има промени и усъвършенствания, които са свързани са свързани с новата софтуерна платформа, която използваме и сме замислили някои забавни геймплей детайли “.

Не чакайте обаче играта скоро.

„ Все още не бързаме с анонса на датата на излизане, само че мога да заявя, че това няма да се случи през 2020. Ние възобновихме напълно работата по втория сезон и имаме намерение да използваме колкото време е нужно, с цел да поднесем нашата визия по високите стандарти, които имаме “, споделя той.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР