Без да губим излишно време в приказки, започваме музикалната селекция

...
Без да губим излишно време в приказки, започваме музикалната селекция
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Без да губим ненужно време в приказки, започваме музикалната селекция за тази седмица " Brown Skin Girl " - един от синглите от новия албум на Бионсе , повлиян от игралната версия на " Цар лъв ".

The Lion King: The Gift е въодушевен от кино лентата, хубостта и магията на Африка. За записите на албума Бионсе кани редица сполучливи актьори и някои от най-значимите африкански реализатори, с цел да отдадат респект както на емблематичния филм, по този начин и да покажат на света достоверното звучене на африканската музика.

Продължаваме с Чарли Ек Си Екс , която се съюзи с Christine and the Queens , с цел да издадат " Gone ". Излизането на сингъла следва анонсирането от Чарли Ек Си Екс на нейния нов албум Charli, плануван да излезе на 13 септември и нейното трансатлантическо турне Charli LIVE.

Продължаваме с английската вълна на реализатори, с цел да представим " Mean That Much " на Rudimental , които сплотиха сили с Preditah . Парчето е първата колаборация на групата с Preditah, откогато той ремиксира " Scared Of Love " по-рано тази година.

Още едно удостоверение за умеенето на Алек Бенджами н да написа заразителни песни, е сингълът " Jesus In LA " . Той споделя историята на млад и надарен музикант, който оставя своите другари и семейство и се мести в Калифорния, с цел да преследва фантазиите си.

Като за край сме подготвили една изненада от българската музикална сцена. Новото предложение идва от щурата и неподражаема Мила Роберт , с помощта на която започваме да харесваме и чалгата, изключително когато звучи толкоз дръм енд бейс. Провокативната певица пусна нова версия на добре познатото парче " Никой не може " на поп фолк изпълнителя Азис.

По неуместно от песента е може би единствено видеото към нея. Във новия клип Мила Роберт носи дълга вечерна рокля, а Азис ѝ приглася на клавир, облечен в лек светлосин костюм без риза и с шапка с външна страна на главата, която наподобява по-скоро на някой абажур.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР