Betway успя да се наложи като авторитетен сайт за хазартни

...
Betway успя да се наложи като авторитетен сайт за хазартни
Коментари Харесай

Кои футболни отбори спонсорира betway и можем ли да очакваме подобна стъпка у нас

Betway съумя да се наложи като влиятелен уебсайт за хазартни игри, като си партнира с доста футболни тимове по целия свят, някои от които даже са международно известни. Това е огромно утешение за евентуалните залагащи, които желаят да записват акаунт и да залагат в , като единствено добър бранд, който съблюдава всички закони и е почтен с клиентите си, може да си партнира с известни в целия свят клубове. В идващите редове ще разгледаме кои клубове спонсорира английският букмейкър и дали е допустимо да забележим името на марката и на тим у нас.
Betway има огромно въздействие в Премиър Лийг
Най-известните спонсорства на Betway са във Висшата лига. Хазартният оператор е основен спонсор на Уест Хем Юнайтед. Букмейкърът подкрепя  " чуковете "  от много години, като в началото бе единствено сътрудник на лондонския клуб. Логото на Betway гордо стои на екипите на Уест Хем в мачовете от Висшата лига и европейските клубни шампионати. Феновете на футбола знаят, че Уест Хям има огромна почитател база и е един от най-популярните футболни клубове на Острова.

„ Горди сме да забележим името си на фланелките на този влиятелен клуб от Висшата лига. Това партньорство ни обезпечи голяма експозиция в международен мащаб и съответства с един от най-вълнуващите интервали в историята на Уест Хям - сбогуването с историческия „ Болейн Гроунд “ и започването на нова глава на „ Лондон Стейдиъм “. През септември 2021 г. Betway изпревари AvcoTrust, като стана най-дългогодишният спонсор на екипите на „ чуковете “ – написа в формалното известие на Бетуей.

Betway се гордее, че е извънреден световен сътрудник за
залагане на Брайтън - различен отбор от Висшата лига. Партньорството сред двете страни е сполучливо и ползотворно. Двете страни работят дружно за поощряване на виновния хазарт. В бъдеще сигурно ще има и още начинания сред Бетуей и Брайтън – един от тимовете, които са измежду най-постоянните в последните сезони на Висшата лига.
Букмейкърът си партнира с Атлетико Мадрид и клубове от Германия
Betway е сътрудник за спортни
залагания на 11-кратния първенец на Ла Лига Атлетико Мадрид. Хазартният оператор си партнира с един от най-успешните клубове в Испания и това приказва какъв брой реномиран бранд е. Букмейкърът е сътрудник и с други клубове от тази страна – Еспаньол, Селта и Депортиво Алавес. Влиянието в Испания на бетинг компанията става все по-голямо с годините и няма да е изненада, в случай че марката скоро има и нови сътрудници.

Букмейкърът си партнира и с тимове с обичаи в Германия като Айнтрахт Франкфурт, Щутгарт, Херта, Шалке и Вердер Бремен. Хазартната компания се води формален бетинг сътрудник на въпросните клубове. Щом сходни тимове избират Бетуей за сътрудник, то на залагащите в Германия и в целия свят им е пределно ясно, че това е сериозна марка с отлична известност.

Освен тези партньорства в Европа, въздействието на Betway се простира и на други континенти. Например неотдавна компанията разшири партньорството си в Гана, като стана формален сътрудник за развиване на Висшата лига за дами в страната.
Дали Betway ще стане сътрудник и на български тим?
Много фенове на спортните
залагания може би се питат дали Betway ще стане сътрудник и на български тим. Влиянието на букмейкърите у футболните тимове в България е голямо. На процедура, 95% от тимовете в Първа и Втора лига се спонсорират от букмейкъри. Родните хазартни компании са окупирали клубовете и са сътрудници с всички водещи тимове. Чуждестранният букмейкър Betano пък се е спрял на единствено един клуб – сътрудник е с Локомотив София. Възможно е след време Betway също да започва връзки с някой клуб по сходство на Betano. Няма обаче индикации това да се случи скоро. Може би ще би трябвало да изчакаме първо Бетуей да се утвърди като букмейкър в страната, след което да предприеме сходна значима стъпка и да стане сътрудник с някой от тимовете с обичаи в българския футбол.




В нимание : Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост ! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на nra.bg.



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР