Bethesda имат вече нов собственик и мнозина се чудят как

...
Bethesda имат вече нов собственик и мнозина се чудят как
Коментари Харесай

Това, че Starfield няма да излезе за PlayStation помогнало на разработката му

Bethesda имат към този момент нов притежател и мнозина се чудят по какъв начин ще се оправят Microsft с ръководството на едно от най-обичаните гейм студиа в света. Първата смяна тук към този момент я знаем и тя не се харесва на никой почитател на Bethesda, който избира да играе игри на PlayStation конзолата си, тъй като идната огромна игра на студиото няма да излезе за машината на Sony. Става дума за научно-фантастичното премеждие Starfield. А какво значи това за самите Bethesda? Фактът, че Starfield ще излезе само за Xbox и Windows е било в помощ на работата по играта. Това признава Том Хауърд, шеф на Starfield, в изявление за подкаста на Лекс Фридман.

„ Ексклузив е – за Xbox, PC, само че имайте поради, че този факт не е нещо неповторимо за нас, въпреки и че сме правили неща за PlayStation. Но ние сме си обичайно PC разработчици били постоянно, по-късно се преместихме към Xbox, която се трансформира в нашата водеща платформа. Като да речем Morrowind, който си беше общо взето ексклузив за Xbox. Oblivion беше дълго време ексклузив за Xbox също. Нашият първи екип е формиран напълно от хора, работещи по Xbox наличие, тъй че при започване на работа, ние си казахме, че точно Xbox би трябвало да е във фокуса ни. Това не е извънредно за нас “, споделя Хауърд.

По отношение на процеса на самата работа, този факт е разрешил на неговите сътрудници да се концентрират и да изкарат най-хубавото от платформата.

„ Говорейки за създаването, аз обичам да получа опция да се концентрирам и получих голяма помощ от тях – от топ инженерите в Xbox. Заявих им, че желая това да наподобява необикновено на новите платформи и държа на това. Страхотно е “. По време на подкаста, Хауърд разкрива също и любопитни моменти от работата по The Elder Scrolls 6, за което може да разберете повече.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР