Betano e интересен букмейкър с австрийски произход. Той е на

...
Betano e интересен букмейкър с австрийски произход. Той е на
Коментари Харесай

Betano за Android и iOS - струва ли си?

Betano e забавен букмейкър с австрийски генезис. Той е на пазара за спортни залози и казино игри от далечната 2016-та година. В момента известността му е осезаема в редица европейски страни, в това число и нашите съседки Гърция и Румъния, само че е задоволително познато име и отвън рамките на континента, изключително измежду бразилските играчи. След като операторът получи формален лиценз за България, налице за родните играчи към този момент има с изключение на общоприетата алтернатива за игра през десктоп устройство. Истината е, че мобилната услуга на компанията е извънредно качествена, тествана и добре оценена от играчите.

Тази мобилна услуга дава повсеместен вид за всички консуматори под формата на мобилна страница. В нея можете да влезете както през каквото и да е смарт устройство без значение от неговата марка, модел, година на произвеждане и най-много операционна система. От друга страна, за феновете на интуитивните приложения от Бетано дават и два новаторски продукта за Android, респективно за iOS. Това са две изцяло безвъзмездни за събаряне приложения, които несъмнено си заслужават интереса ви, както и да отделим няколко специфични редове за тях.

Накратко за Android и iOS приложенията на Бетано

За да имате пряк достъп до Бетано системата от своя телефон, първо ще би трябвало да инсталирате едно от двете приложения. Андроид потребителите могат да намерят инсталационния файл на уеб страницата на оператора. Свалянето е допустимо единствено в случай че авансово извършите промени в своите настройки за сигурност. Просто позволете да се даунлоудват стратегии от непознати източници. За Apple потребителите не се постанова сходно деяние. Нещо повече – те ще намерят инсталационния файл за приложението в формалния магазин Apple App Store. И в двата случая би трябвало авансово да се уверите, че вашите телефони покриват минималните механически условия за приложенията. Имайте на поради, че откакто ги свалите можете да ги ползвате непосредствено с акаунта, който сте записали през десктоп устройство (ако сте създали това) и не е необходим обособен мобилен профил. Освен това, удостоверяваме, че всичко налично в десктоп версията на Бетано е налично без ограничавания и в двете приложения.

Защо е по-добре да изберем Android и iOS приложенията на Бетано, в сравнение с мобилната версия?

В случай че вашето устройство дава отговор на минималните механически условия за инсталиране на едно от двете приложения, за вас има избор. С други думи, можете да ползвате както приложението, по този начин и мобилния уебсайт на Бетано. Препоръката ни е да заложите на мобилното приложение. То разполага с няколко преимущества, с които не може да се похвали общоприетата мобилна страница:

- Мобилното приложение ви дава допустимо най-бързият достъп до системата на Бетано, респективно и до вашия профил в нея. След като го инсталирате на своя телефон или таблет, ще се появи и неговата икона непосредствено на началния екран. За да влезете в акаунта си, е нужно единствено да докоснете един път иконата. След като един път сте въвели данните си за достъп – ключова дума и потребителско име – можете да ги запазите и да си спестите в допълнение време за в бъдеще. При мобилната страница влизането става по-бавно, тъй като се минава през браузер. А и там сесиите ви се изтриват през несъмнено време, което значи, че всякога ще би трябвало да въвеждате ключова дума и потребителско име.

- Мобилното приложение е добър вид за хората с лимитирани мобилни данни. Ако имате подобен натрапен предел от вашия телекомуникационен консуматор, заложете точно на приложението на Бетано, защото хаби доста по-малко мобилен трафик от общоприетата мобилна страница.

- Последно, само че не по значимост, приложението на Бетано регулярно ще ви изпраща и специфични вести. Става въпрос за известия, с които компанията ще ви уведомява за настоящи вести, нови игри, топ мачовете за
залагане за деня и даже последните бонуси на уеб страницата.

Разбира се, в случай че нямате опция да играете през мобилното приложение на Бетано заради несъответственост с вашия таблет или телефон, браузърната версия си остава един добър и много допустим за вас вид. Не подценявайте мобилния уебсайт на компанията, тъй като и той е съвременен, върви добре и бързо, а също така не дава неточности, както разбираме от отзивите на потребителите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР