Betano е един от водещите букмейкъри, действащи у нас. Чуждестранният

...
Betano е един от водещите букмейкъри, действащи у нас. Чуждестранният
Коментари Харесай

Как се ползва bet builder в разработеното от betano приложение за телефон?

Betano е един от водещите букмейкъри, настоящи у нас. Чуждестранният оператор е наличен за всички пълнолетни играчи на територията на страната. Те могат да играят интензивно в него както посредством компютър, по този начин и посредством особено създаденото , налично за Android и iOS устройствата. Компанията не дели играчите си на мобилни и десктоп. Всички услуги, поместени на формалната страница за компютри и преносими компютри, са налични и за телефони и таблети, в това число и супер потребната функционалност bet builder. Именно за нея ще си поговорим в днешния материал, като разясним по какъв начин да я употребявате през мобилното си устройство.

Какво е Бетано Bet Builder?

Bet Builder e известна бетинг функционалност. Тя е налична в доста водещи оператори, в това число и в Бетано, където е показана като
бонус и по тази причина ще я намерите в секция Оферти. В реалност Bet Builder работи на правилото на промоциите, тъй като ви дава по едно и също време спомагателна еластичност за вашите спортни прогнози, и опция да получите добра последна ставка за своя многоброен залог. Функцията ви разрешава да съставяте свои лични батерии под формата на композиция от няколко разнообразни селекции за едно и също събитие. Полученият многоброен залог придобива много атрактивен коефициент, а в следствие може да се комбинира с други селекции (в това число и от други мачове и спортни дисциплини) в електронния ви фиш.

Как да употребявам Bet Builder през Бетано приложението?

Необходимо е тъкмо един път да употребявате Bet Builder, с цел да разберете в елементи и какъв брой по-добри облаги може да ви донесе. Тук е значимо да отбележим, че правилото на деяние на опцията е еднакъв през мобилни и десктоп устройства. Все отново, в управлението по-долу ще обърнем съответно внимание на метода на потребление на Бет Билдър през Бетано приложението:

Първо, свалете си приложението за Betano и се регистрирайте, в случай че към момента нямате профил в този оператор;

След това, изберете мечтаното от вас спортно събитие;

Маркирайте забавните пазари, като минималният брой селекции е 2, а оптималният – 7;

Вече можете да видите крайния коефициент на вашия основан през Бет Билдър Бетано многоброен
залог и да го поставите със съответната сума;

Другата ви опция е да добавите към електронния си фиш още селекции или други
залози.

Както виждате, правилото на деяние на Бетано Bet Builder е елементарен за схващане и използване. Ако въпреки всичко срещнете някакви усложнения с функционалността през мобилната апликация на оператора, нашият съвет е да се свържете с неговия отдел по потребителска поддръжка. Служителите на Бетано ще ви дадат най-точни и бързи инструкции за справяне с зародилия проблем и ще отговорят на всички ваши въпроси.

Внимание: Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на nra.bg

 

*публикация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР