Best of Play е класацията за най-добрите приложения в екосистемата

...
Best of Play е класацията за най-добрите приложения в екосистемата
Коментари Харесай

Кои са топ приложенията в Google Play за 2022 г.

Best of Play е класацията за най-хубавите приложения в екосистемата на Android, която всяка в края на всяка година ни дава взор над най-популярните и сполучливи заглавия в платформата за приложения на Гугъл. 
 Apple App Store Awards и кои са най-хубавите приложения в платформата за 2022 година
Кои са топ приложенията в App Store през 2022 година

BeReal излиза на първо място

През ноември Гугъл пусна анкета, в която хиляди участници излъчиха най-хубавите заглавия в категорията “избор на потребителите ”, а в останалите категории компанията помества топ приложения, селектирани от чиновниците на Гугъл Play. 

За най-хубава игра съгласно потребителите, само че и съгласно редакторите на магазина за приложения, е, която оглави и класацията при игрите в App Store. 
 Снимка 597456

Базираният на изкуствен интелект генератор на красиви изображения пък е селектиран от Гугъл за най-хубаво приложение, до момента в който най-вече потребителски гласове за отишли за обществената мрежа. 

Най-забавното приложение през 2022 година е, което ни разрешава още веднъж посредством ИИ да създадем видео на домашния ни любим, в което той пее и танцува. 

пък е топ приложението за личностно развиване. 

То ни оказва помощ да следим и развиваме дихателните си практики, като добавя прекарванията ни с подобаваща
Всичко за Вашата сватба
музика, трептения и образни детайли. 
 Снимка 597457

Най-доброто приложение за смарт часовници е органайзерът, а при таблетите е приложението за основаване на личен фийд от наличие. 

Топ изборът за Chromebook е програмата за музика, до момента в който сграбчва наградата за най-хубава игра за преносимите компютри на Гугъл. 
 NashStore, Гугъл Play и съветската опция на магазина за приложения
Русия работи по лична опция на Гугъл Play

Ще проработи на 9 май

За цялостния лист с всички определени приложения можем да посетим на Гугъл, където можем да намерим и най-популярните заглавия при цифровите и аудио книгите. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg