Беше много тежка година, беше много трудно и поздравявам всички,

...
Беше много тежка година, беше много трудно и поздравявам всички,
Коментари Харесай

Емил Кошлуков: БНТ може да се бори за първенство на телевизионния пазар

Беше доста тежка година, беше доста мъчно и приветствам всички, които се оправиха с тези четири избори, плюс дебатът, който беше безспорният шлагер, сподели в предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Емил Кошлуков. „ Оценката е какъв брой е известен продуктът и какъв брой е постоянна компанията. И по двата индикатора тази година ние първо, успяхме бюджетният недостиг от 43 милиона да го свалим на 2 милиона, което е голямо облекчение. Второ, малкия екран, дебатите го гледаха над 900 хиляди в ефир и към 360 хиляди в платформите ни ".

Българска национална телевизия беше позагубила пазара на дейните 18-33 годишни, а в този момент тук побеждаваме, изясни Кошлуков. „ Растежът ни в тези браншове е повече. Расте Сутрешният блок, пораства Жоро Любенов, пораства Още от деня, пораства цялата журналистика. Програмата също. Това е голяма стъпка напред. Това е доказателството имат вяра ли, гледат ли, харесват ли Българска национална телевизия. Хората натискат копчето на Българска национална телевизия ".

Обществените малките екрани в цяла Европа са водещи, явно не им пречи, че са публични, добави Кошлуков. „ Така че не е проблем, че си социална, с цел да бъдеш най-популярната. Но в това време редица ограничавания, които вършат работата ни по-тежка. Но аз считам, че Българска национална телевизия може да се бори умерено за състезание на телевизионния пазар ".

Имаме цялостна фрагментация на пазара, безапелационен е Кошлуков. „ Над 63% от потребителите са нови, имаме растеж. Над 40% от визитите на уеб страницата се качват. Това е голям напредък. Това е бъдещето и Българска национална телевизия съумя да влага в цифровите уеб сайтове и платформи. 400 през април визити, 700 през ноември. Почти двойно нарастване. Още един път приветствам всички сътрудници, това е голямо нещо ".

Само ние пуснахме робот, изкуствен интелект, който чете новините, добави шефът на Българска национална телевизия. „ Ръстът на използването му е голям на четенията. Автоматично генерираните надписи въведохме също. Тази услуга е освен за хората с повреден слух, за безусловно всички хора. Сега работим да сключим контракти с кабелните оператори да включим това нещо в ефир. Но всички към този момент могат да имат надписи на всички излъчвания, безусловно всичко. Много положителни функционалности. Излизаме с няколко обиколки преди останалите ".

Аз съм благополучен, че успяхме да се върнем в детската „ Евровизия ", добави още Кошлуков. „ Върнахме се след 5 години пауза, върнахме се и на огромната след 1 година пауза. Хубавото е, че го вършим посредством публично-частно партньорство. Надявам се този модел да е резистентен. "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР