Беше много добър преподавател, казва директорът на селскостопанската гимназияУчители от

...
Беше много добър преподавател, казва директорът на селскостопанската гимназияУчители от
Коментари Харесай

Учители от Садово в шок, изгорелият в дома си е техен колега от Пловдив

Беше доста добър учител, споделя шефът на селскостопанската гимназия

Учители от Селскостопанската гимназия в Садово не могат да повярват, че починалият при пожар в дома си в Пловдив е техният сътрудник Антим Мърцев. Той издъхна в жилището си в квартал " Тракия " пред очите на брачната половинка си Мариана. По това време щерка им била на море.

Огънят лумнал в петък към 22 часа от късо съединяване в тв приемника. 56-годишният Мърцев сграбчил приемника и тръгнал да го изнася. Пламъците обаче бързо се разпрострели в целия апартамент, който е изгорен изцяло. Пожарникари са пристигнали и бързо овладели огъня. Успели да извадят брачната половинка Мариана, само че стопанинът към този момент бил мъртъв.

" От 7-8 години работи при нас. Преподава по специфични предмети. По специалност е агроном. Много добър и разговорлив, постоянно е подкрепял сътрудниците си ", унищожен е шефът на учебното заведение Димитър Йорданов.

Комшии на преподавателя също са потресени от нещастието. По думите им фамилията възнамерявало същата нощ да пътува към морето за отмора, където била щерка им.

" Много тъпо за Антим. Сега би трябвало да търсим различен, който да поеме часовете му в гимназията преди началото на образователната година ", сподели шефът. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР