Бесен скандал се разрази преди минути в парламентаБоян Костадинов, ваш

...
Бесен скандал се разрази преди минути в парламентаБоян Костадинов, ваш
Коментари Харесай

Бесен скандал в парламента между Костадинов и Симон Милков

Бесен скандал се развихри преди минути в Народното събрание

Боян Костадинов, ваш братовчед, и Светослав Йорданов, ваш претендент за депутат, преди време ни нападнаха.

Хора на " Възраждане " нападнаха ето това момче (...) закана за ликвидиране и опасност за ликвидиране, има произвеждане към ваши депутати, предава  

С тези думи Симон Милков, който има известен в обществените мрежи Youtube канал с графа " Шибанистан ", се обърна към ръководителя на " Възраждане " Костадин Костадинов в коридорите на Народното събрание. 

" Радвам се, че има толкоз публицисти, които да видят какво вършиме тука, вие сте осъждано и подсъдимо лице. Кой ви пусна тук да вършиме цирк, вие не сте публицист! ", отговори му Костадинов. 

" Вие познавате ТИМ-аджиите, вие сте занаятчия на цирка. Цончо Ганев е от ТИМ, вашите депутати са ТИМ-аджии. Кой заплати парите за рейсовете преди две седмици, които пристигнаха на митинга? Коя транспортна компания ползвахте? ", продължи да пита настоятелно Милков. 

Наоколо се събраха депутати на " Възраждане ", които бяха възмутени от въпросите и се опитваха да пресечен диалога. Зам.-председателят Цончо Ганев беше изключително обиден и съобщи: " Това е неуместно. " Шибанистан " не е медия. "

" Вие цапате институцията на Народното събрание, това което вършиме, е обидно за институцията. Не мога да схвана кой е позволил тук човек, който е обвиняем за доста каузи ", недоумяваше водачът на " Възраждане ".

Симон Милков му отговори, че Костадинов е без маска и по този начин нарушава законите на Народно събрание.

След към 5 минути разногласието беше завършен с намесата на чиновници на Народното събрание. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР