Берое пoбеди Локомотив (София) с 1:0 на старта на сезона

...
Берое пoбеди Локомотив (София) с 1:0 на старта на сезона
Коментари Харесай

Берое удари Локо на старта, Камбуров само на гол от рекорда на Жеков

Берое пoбеди Локомотив (София) с 1:0 на старта на сезона в efbet Лига. Ветеранът Мартин Камбуров означи единствения гол в мача и по този метод към този момент допира върха на Петър Жеков.

Траранът на заралии се разписа в в 57-ата минута след асистенция на Лебон и към този момент е на едно попадение от първото място във безконечната класация на България.

В 81-а минута пък получи втори жълт картон и домакините доиграха с 10 души.

ТОПСПОРТ наблюдава мача онлайн:
 Берое - Локомотив (София), домакините остават с човек по-малко онлайн
Берое - Локомотив (София), домакините остават с човек по-малко

На старта на сезона в efbet Лига

Двата тима влязоха внимателно в конфликта. Едва в 12-ата минута Стефанов изведе на левия фланг Алиун Фал, който незабавно центрира, само че ударът на Серкан Юсеин беше блокиран.

В средата на първата част Георгиос Кацикас получи тежък удар при единоборство и се наложи главата му да бъде превързана. Мартин Камбуров опита шанса си от директен свободен удар в 31-ата минута, само че изстрелът му мина малко над вратата.

Минута преди почивката забавно центриране на Симеон Мечев от фаул бе избито актарктивно от Любенов.

Натискът на Берое при започване на втората част даде резултат. В 57-ата минута падна и първият гол за сезона в efbet Лига. Камбуров осъществя след асистенция на Кийлън Лебон, който с съвършено центриране по земя затрудни бранителите на гостите и ветеранът с шпагат бутна топката зад тила на Любенов.
 Снимка 540237
Източник:

Така той е към този момент единствено на едно попадение от върха на Жеков.

В 71-ата минута още веднъж Камбуров стреля рисково, само че ударът му от въздуха мина над вратата. Последваха мощни моменти за гостите, които най-накрая се пробудиха. Първо Мики Орачев нацели гредата, а малко по-късно вратарят Бакер мазета техничен прехвърлящ удар на Лолала.

Десет минути преди края Берое остана в понижен състав, откакто Камбуров получи втори жълт картон за нарушаване в средата на терена и напусна към душовете.
 Снимка 540236
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР