Бернар Арно, най-богатият човек в света, полага основите на план

...
Бернар Арно, най-богатият човек в света, полага основите на план
Коментари Харесай

Най-богатият човек в света се страхува от битка за наследство между децата си

Бернар Арно, най-богатият човек в света, поставя основите на проект за заместничество, който би предотвратил всяка евентуална борба сред петте му деца за неговото положение от 196 милиарда $, оповестява медиите.

Арно, 73-годишният основен изпълнителен шеф на LVMH - френският първокласен конгломерат, който създава чантите Louis Vuitton и шампанското Dom Perignon - е основал нова холдингова компания, която разделя положението му поравно сред децата му.



Новата компания е основна за визията на Арно LVMH да остане под фамилен надзор, макар че наблюдаващите не знаят кое от петте му деца - всички от които работят в бизнеса му - ще поеме мантията на основен изпълнителен шеф на LVMH.

Арно има две деца - Делфин, 47, и Антоан, 45 - от първата си брачна половинка и има три деца от сегашния си брак - синове Александър, 30, и Фредерик, 28, и щерка Жан, 24.



Бернар Арно образува своята империя, като сполучливо слива Moët Hennessy и Louis Vuitton, с цел да сътвори LVMH.

Докато наблюдаващите се чудят за бъдещето на компанията, патриархът не наподобява да демонстрира признаци на закъснение в близко бъдеще.

Арно неотдавна уреди компанията му да промени устава, който преди изискваше всеки, който е навършил 75 години, да се пенсионира. Новият предел за пенсиониране е 80 години.

Превод от в. " Ню Йорк поуст "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР