Берлинският кмет Щефан фон Дасел предлага бившето летище Темпелхоф“ да

...
Берлинският кмет Щефан фон Дасел предлага бившето летище Темпелхоф“ да
Коментари Харесай

Кмет предлага бившето летище „Темпелхоф“ да стане голям бордей

Берлинският кмет Щефан декор Дасел предлага бившето летище „ Темпелхоф “ да стане огромен коптор, написа tagesspiegel.de.

Това предложение направи кметът на берлинския регион " Център " Щефан декор Дасел. Политикът от партията на зелените има намерение да се бори с проституцията на „ Курфюрстенщрасе “. Тя се счита за главното място за работа на секструженичките в Берлин, което малко припомня на региона на алените фенери в Амстердам.

„ Местните хора и представителите на бизнеса през годините приканват за възбрана на уличната проституция “, се споделя в изказване на кмета.

Отбелязва се, че градският сенат отхвърля да наложи ограничавания за това занятие, защото се притеснява от утежняване на общата обстановка. Според кмета на „ Курфюрстенщрасе “ клиентите търсят полови услуги на толкоз ниска цена, че проститутките са принудени да обслужват оптималния брой хора, с цел да получат най-малък приход.

Кметът също по този начин отбелязва, че множеството полови служащи са гости от Източна и Югоизточна Европа.

Фон Дасел счита, че възбраната за проституция на „ Курфурстенщрасе “ и прехвърлянето й в региона на бившето летище ще отбрани жриците на любовта. Той предлага да се построи комплекс там, който ще включва дребни закрити паркоместа, в които клиентите ще могат да влизат с колите си.

Не всички обаче поддържат тази самодейност. Местната жителка Сара Тиба съобщи пред Си Ен Ен, че проституцията постоянно е била неразделна част от Берлин, съобщи БГНЕС.

" Струва ми се, че я трансферират на място, където тя ще сътвори по-малко неудобства за богатите. Нека стоят по-добре на ъглите на улиците, в сравнение с ще бъдат в условия, когато не могат да бъдат забелязани. Следователно мъжете, които отиваха при тях, бяха ясно забележими, затова имаше възприятие за надзор. Но когато дамите не се виждат, може би това ще се отрази на тяхната сигурност “, споделя тя.

Паркоместата с навеси за секс за първи път се появяват в холандския град Утрехт в средата на 80-те, след което те стартират да се отварят в други европейски градове.

Подобен комплекс се появява в немския град Кьолн през 2001 година, а след това в Есен, Бон и Цюрих. Те се характеризират с високи ограничения за сигурност, в това число камери за наблюдаване на територията и паник бутони във всеки заслон. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР