Берлин ще предложи също обучение за използването на артилерийските системи

...
Берлин ще предложи също обучение за използването на артилерийските системи
Коментари Харесай

Германия дава на Украйна седем самоходни бронирани гаубици

Берлин ще предложи също образование за потреблението на артилерийските системи " Панцерхаубицен 2000 ", които се състоят от оръдие върху преносима платформа, наподобяваща танк.

Със общоприети муниции гаубицата има обхват на пукотевица от 30 километра, а с далекобойни муниции обсегът е допустимо да доближи до 40 километра, заяви немската войска.

Ламбрехт разгласи доставката, отговаряща на стихотворец по-рано ангажимент за изпращане на тежко въоръжение, по време на визитата си при немски бойци в Словакия, които са ситуирани там, с цел да оказват помощ на НАТО да укрепи източния си фланг.

Германското държавно управление на канцлера Олаф Шолц бе упреквано неведнъж от управляващите в Киев, че не прави задоволително, с цел да помогне на Украйна да се отбрани от съветската инвазия.

До предишния месец Берлин не демонстрираше предпочитание да доставя Украйна с тежки въоръжения, добавя Българска телеграфна агенция. След усилване на натиска обаче както от страна на украинския президент Володимир Зеленски, по този начин и от немски политици, държавното управление на Шолц през април промени курса и даде обещание изпращането на немски бронирани самоходни зенитни системи " Гепард " за Украйна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР