Bentley разкри първите подробности, снимки и видео за новата спортна версия

...
Bentley разкри първите подробности, снимки и
видео за новата спортна версия
Коментари Харесай

Bentley Bentayga S: 0-100 км/ч за 4.5 секунди, 290 км/ч

Bentley разкри първите детайлности, фотоси и видео за новата спортна версия на луксозното си SUV пазарно предложение Bentayga, наречено Bentayga S.

От Bentley дават обещание, че Bentayga S ще предложи значително по-добро пътно държание, динамика и скоростни преживявания, като за задачата се разчита и на специално доработено спортно окачване.

Bentley Bentayga S е оборудвано с четирилитров, V-образен, осемцилиндров мотор с максимална мощ от 550 конски сили и максимален въртящ миг от 770 Нм. С негова помощ, първокласният автомобил е в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 4.5 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване от 290 км/ч.

Въпреки несъмнено спортната си същина, Bentley Bentayga S ще се предлага в няколко интериорни конфигурации, включително с четири, пет или седем седалки.

Сред отличичителните черти на Bentley Bentayga S са включени тонирани фарове, 22- цолови джанти, спортна изпускателна система, интериор, изпълнен с детайли от Alcantara, черен пакет за екстериора, адаптивно Bentley Dynamic Ride окачване, опция за поръчка на пакет All-Terrain Specification с допълнителни офроуд режими и други.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР