БенедетаПоследната творба на нидерландския режисьор и провокатор Пол Верховен, създател

...
БенедетаПоследната творба на нидерландския режисьор и провокатор Пол Верховен, създател
Коментари Харесай

Домашно кино | "Влюбеният Айфел" и "Бенедета"

Бенедета
Последната творба на нидерландския режисьор и подбудител Пол Верховен, основател на филмите " Първичен инстинкт " с Шарън Стоун и " Тя " с Изабел Юпер, разбуни духовете, когато беше по кината и фестивалите, а критиците бяха полярни в реакциите си. Вдъхновената от действителни събития драма, постоянно с неуместни и комедийни моменти, се развива на фона на чумната зараза в края на XVII век в Италия. Младата монахиня Бенедета Карлини (Виржини Ефира), способна на чудеса от ранна възраст, влиза като послушница в манастира в Пеша, Тоскана, а когато любовната ѝ връзка с младата ѝ помощничка става ясно, избухва скандал. С присъединяване и на Шарлот Рамплинг.

Премиера, HBO Max и HBO
Влюбеният Айфел
Френско-германската сантиментална драма на режисьора Мартин Бурбулон показва историята към основаването на Айфеловата кула и любовта, която я въодушевява. Густав Айфел (Ромен Дюри) е претрупан с проектирането и построяването ѝ за Световното ревю в Париж през 1889 година Той би трябвало да надмине себе си и да сътвори нещо по-впечатляващо от работата си по Статуята на свободата и срещата му с мистериозната Адриан (Ева Макей) се оказва от решаващо значение за това.

Премиера, HBO Max и HBO


Реклама Your Christmas or Mine?
Коледна романтика и усмивки с новата английска комедия, която ни среща с младата двойка Хейли (Кора Кирк) и Джеймс (Ейса Бътърфийлд). Те са толкоз натъжени от обстоятелството, че ще прекарат празника разграничени - всеки със фамилията си в родните си градове, че вземат решение да изненадат другия, като му отидат на посетители. Което, несъмнено, води до промяна на местата и смешни обстановки.

Премиера, Amazon Prime Video


Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР