Бенджамин Карпентър е един съвсем обикновен 33-годишен англичанин. Това, което

...
Бенджамин Карпентър е един съвсем обикновен 33-годишен англичанин. Това, което
Коментари Харесай

Историята на един супер баща: да осиновиш 4 деца и да се грижиш за тях сам, без жена до себе си

Бенджамин Карпентър е един напълно елементарен 33-годишен англичанин. Това, което го отличава от останалите мъже на неговата възраст е, че той основава едно прелестно семейство. Макар и без жена до себе си...

Вдъхновяващата история на Бен стартира преди 10 години, когато той осиновява първото си дете - своя наследник Джак. Джак е аутист, което значи, че Бен би трябвало напълно да се приспособява към него.

 g boredpanda.com

Следват още осиновявания - на 6-годишната Руби, която има физически увреждания и 5-годишната Лили, която е глухоняма. Двете са полусестри, а цялото новосформирано семейство научава езика на глухонемите хора, с цел да могат всички да се схващат дружно.

 g boredpanda.com

Последният член на това чаровно семейство е 2-годишният Джоузеф, който има синдром на Даун.

 g boredpanda.com

На Бенджамин му лишава 3 години да убеди обществените служащи, че е същински виновен във връзка с желанието си да стане уединен татко.

 g boredpanda.com

Супер бащата споделя, че животът и грижите по 4-те деца не всеки път е елементарен, от време на време е изпълнен с доста компликации и тествания, само че признава, че не може да си показа своето битие без 4-те си деца. Дори обмисля концепцията да осинови пето дете.

 g boredpanda.com

Хората постоянно го питат за какво го прави и по какъв начин по този начин съумява да се оправи с 4-те малчугана, всеки от които със специфични потребности и единственото, което Бенджамин споделя е, че това е най-голямата наслада в живота му. Прекланяме се пред неговите каузи.

 g boredpanda.com
Подкрепяй мъжа си, с цел да бъде добър татко
Баща за образец: той засрами себе си, с цел да не се подиграват на щерка му
Баща на място Когато Господ те обича За какво са бащите Не отлагай да станеш татко!
 съновник
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР