Беловласият агент на ДС Емилиян Гебрев, приказно забогатял по времето

...
Беловласият агент на ДС Емилиян Гебрев, приказно забогатял по времето
Коментари Харесай

ТВ сериалът „Лъжите на Гебрев“ отново тръгна по bTV

Беловласият сътрудник на Държавна сигурност Емилиян Гебрев, приказно забогатял по времето на Иван Костов от търговия с оръжие, от три години не стопира да лъже в телевизионния ефир. Мислейки си, че като приказва постепенно и достолепно, ще ускори въздействието на операциите си и хората ще решат, че е откровен, Гебрев към този момент се трансформира в непрекъснато наличие в студиото на Антон Хекимян.

Мине се не мине месец, търговецът на оръжие явно си купува от скъпото телевизионно време, с цел да ръси лъжи. Те в действителност целят не друго, а легитимация на откровената му кражба на „ Дунарит “ – едно от най-големите предприятия на Балканите за произвеждане на снаряди.


Гебрев и Хекимян сътвориха следващия фарс в студиото на бТВ по тематиката „ Дунарит “

Припомняме, че „ Дунарит “ беше приватизирано на безценица от компания на Цветан Василев и заплатено с откраднати от КТБ пари, а по-късно се трансформира в касичка на мустакатия аферист от Габрово, усвоявайки под формата на „ заеми “ над 90 млн. лева от парите на вложителите в банката.

Тези средства пък след това бяха предоставяни като „ заеми “ на други фирми-бушони, а най-после се озоваваха в джобовете на Василев. След рухването на КТБ укриващият се Сърбия фараон със зъби и нокти се опита да задържи „ Дунарит “.

Първо го „ продаде “ на съветския олигарх Малофеев, а след това вкара в играта своя добър другар Емилиян Гебрев, с цел да бъде „ лице “ на завода.

Пречка за двамата измамници обаче е обстоятелството, че акциите в „ Дунарит “ от дълго време са запорирани от КПКОНПИ и всяко предписание с тях би трябвало да докара с изключение на до нищожност на сходна договорка, и до затвор за уредниците на схемата.

Именно по тази причина, макар че няма никакво правно съображение, Гебрев се показва за „ притежател “ на предприятието и заплаща за безценен медиен пиар, с цел да опита да се легитимира като подобен. Именно заради тази причина са и офанзивите му към Търговския указател и към съда, които досега стопират домогванията му да бъде вписан като притежател и да усили неведнъж капитала на „ Дунарит “, с цел да скъса връзката със запора на КПКОНПИ.

След като видя, че номерата му не минават, Гебрев съчини друга легенда – че е тровен с „ новичок “ точно поради интереса му към „ Дунарит “. Само че легендата му не се връзва по никакъв метод с обстоятелствата – „ тровенето “, в случай че въобще такова има, е било напролет на 2015г., когато той хал хабер си е нямал от присъединяване в завода.

Просто тъй като тогава на дневен ред е заверата на Василев с подставеното лице на Малофеев – Пиер Луврие.
Разбира се, истината не интересува по никакъв метод нито бТВ, нито водещият Антон Хекимян, другояче въпросите към Гебрев биха били от напълно друго естество.

Като да вземем за пример с кого действително контракти „ придобиването “ на „ Дунарит “, по какъв начин по този начин е „ притежател “, в случай, че страната има запор върху акциите, и за какво се постанова да усилва капитала на сдружението, тъй че от 100% запорирани акции, запорът да се окаже единствено върху 10% от тях?

Естествено, щом бТВ не се интересува от истината, то и сериалът „ Лъжите на Гебрев “ сигурно ще продължи. А новите епизоди ще са добре познатите остарели мантри. Една от тях да вземем за пример беше извънредно смехотворна – преди година Гебрев се жалва, че незнайна нинджа го следяла пред къщата му.


„ Нинджата “ на Гебрев

В различен епизод пък беловласият търговец на оръжие може би ще покаже написаната от самия него нова книга на акционерите на русенското дружество, в което ще попада като „ притежател “.
Предстои да забележим.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР