Белият дом отхвърли въвеждането на задължителни федерални паспорти за ваксинация

...
Белият дом отхвърли въвеждането на задължителни федерални паспорти за ваксинация
Коментари Харесай

САЩ не приемат налагане на ваксинационен паспорт

Белият дом отхвърли въвеждането на наложителни федерални паспорти за имунизация против COVID-19, заявявайки, че персоналната цялост и права на жителите би трябвало да бъдат предпазени, съобщи BBC, представена от БГНЕС.
Схемите за въвеждане на такива документи се популяризират по целия свят като метод за обезпечаване на безвредно придвижване на хората в процеса на битка с пандемията. Но критиците им в Съединени американски щати настояват, че сходни документи могат да бъдат дискриминационни.
 Албания няма да изисква имунизационен паспорт от туристи през лятото Албания няма да изисква имунизационен паспорт от туристи през лятото
Туристите, посещаващи Албания тази година, няма да се нуждаят от имунизационен паспорт за пътешестване. Това оповестява осведомителният уебсайт...
Съединени американски щати обявиха, че не поддържат и няма да поддържат " система, която изисква американците да носят документ, че са имунизирани ".
Страната е записала повече от 500 000 смъртни случая, свързани с вируса, и близо 31 милиона инфектирани от началото на пандемията - най-високите числа в света, съгласно данни на университета " Джонс Хопкинс ".
Обръщайки се към кореспонденти, прессекретарят на Белия дом Джен Псаки съобщи, че няма да има " федерална база данни за имунизации " или " федерално законодателство, изискващо всички да получат документ, доказващ имунизацията ".
" Правителството не поддържа нито в този момент, нито ще поддържа система, която изисква американците да носят сходни документи. Нашият интерес е доста елементарен: неприкосновеността на персоналния живот и правата на американците ", сподели тя.
 Сертификатът за имунизация против COVID-19 ще е безвъзмезден Сертификатът за имунизация против COVID-19 ще е безвъзмезден
" Надзорният съвет на НЗОК преди малко взе решение издаването на документ за имунизация против COVID19 да е гратис! Това ми рапортува зам...
Някои страни по света гледат на въвеждането на по този начин наречените имунизационни паспорти, които биха потвърдили, че човек е бил имунизиран против ковид, като метод за безвредно обновяване на всеобщи събирания и интернационалните пътувания. На равнище " Европейски съюз " концепцията напредва -!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР