Белите котки са едни от най-красивите в котешкото царство. Те

...
Белите котки са едни от най-красивите в котешкото царство. Те
Коментари Харесай

Име за бяла котка

Белите котки са едни от най-красивите в котешкото царство. Те са знак на положителния шанс, чистотата и нежността. Има безпородни бели котки, както и някои породисти представители.

Типични породи котки в бяло са персийската котка, съветска бяла котка, као мани, бяла бенгалска котка, турски ван, балийска котка, ориенталска късокосместа, колор пойнт, персийска чинчила, норвежка горска котка.

Ако желаете да си вземете котка със снежно пало, би трябвало да знаете няколко обстоятелството за белите котки.

Така да вземем за пример съгласно учените те постоянно са глухи. Изследвания сочат, че генът, отговарящ за повредения слух при котките, е обвързван и с белия цвят на тяхната четина.

Друга любопитна детайлност е обвързвана с характера на белите котки. Изследователи и фенове на животните са забелязали, че тези писани са по-срамежливи, плахи и обичат уединението.

Белите котки могат да са със сини очи, само че и с различен цвят. При някои от тях се срещат екземпляри с различаващи се очи - да вземем за пример едно синьо и едно кехлибарено око.

Сред белите писани има дълкогосмести породи котки, само че и такива с къса козинка.

Белите котки са невероятни създания. Въпреки че неведнъж те страдат от загуба на слух, това не се отразява на държанието на котенцето - то е все по този начин игриво и любвеобилно към своя собственик. Истинско богатство, за този, който ще го гледа с обич и грижа.

Изборът на име за бяла котка също е значим миг от развъждането на подобен любим. Наименованието би трябвало да звучи нежно и красиво.

Ето хрумвания за имена на писаните. Надяваме се да откриете ентусиазъм измежду тях и да изберете уместно име на своето питомче.

 Как да кръстим бяла котка

Име за женска бяла котка:

- Бела;

- Алиса;

- Малвина;

- Елза;

- Ана;

- Алина;

- Кали;

- Лили;

- Мини;

- Лейди;

- Алба;

- Албена;

- Снежанка;

- Снежка;

- Кенди.

 Бели породи котки

Име за мъжка бяла котка:

- Лари;

- Симба;

- Майкъл;

- Алексис;

- Майки;

- Леон;

- Кларк;

- Чес;

- Уайти;

- Майрас.

Това бяха нашите хрумвания за имена на бели котки. Вижте също подобаващи имена за сиви котки.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР