Белината като универсално лекарство - звучи шокиращо, но в това

...
Белината като универсално лекарство - звучи шокиращо, но в това
Коментари Харесай

Лек срещу COVID-19: Хиляди българи приемат белина вместо лекарство

Белината като универсално лекарство - звучи шокиращо, само че в това изказване имат вяра хиляди българи. Вярата в лечебните свойства на белината се популяризират на срещи, чиито участници построяват връзка като приятелство и се приобщават от ден на ден вярващи, че има едно универсално лекарство за съвсем всички заболявания.

Над 10 000 към този момент са българите, които имат вяра, че хлорният диоксид, популяризиран онлайн като Це Де Ес или Ем Ем Ес е чудна загадка за здраве. Хлорният диоксид на процедура е дезинфектант. Доста подобен с белината.

Разреден по формула съгласно болестта, той се пие от вярващите в него профилактично, със и без признаци, маже се върху кожата, впръсква се даже в интимните елементи на тялото. Чрез специфични протоколи, които се популяризират сред просветените в затворени групи, се ползва за лекуване на всичко – от рак, до кожни болести. Дори върху деца. В затворени групи и общности невярващите в обичайна медицина се лекуват сами. И отхвърлят актуалната медицина.

„ Ние имаме силата и задачата да споделяме тази светлина на всички останали, тъй като времето е пристигнало. Няма време да се крием. Бъдещето е тук. Нашата задача е да светим. Бъдете факли за света към вас. Сега би трябвало да Ви опиша за тези три детайла. Це Де Ес, хлорен диксид идва от ММС. ММС е минерал миракъл солюшън “, споделя Росен Бакалов, един от хората, които пропагандират потреблението на белина като лечебно средство.
Лъжлив " врач ” пробутвал белина против рак, полицията го търси
Издирват се пострадали на ”лечител ”, продавал разредена белина за лекарство против рак, аутизъм, заболели бъбреци и ред други б...
Прочети повече


Последователите на Ем Ем Ес по предписание са срещу имунизациите, не имат вяра на медицината. По-скоро имат вяра, че тя е част от международната фармацевтична мафия, която желае да ни навреди. Използват хлорният диоксид и против COVID-19.

„ Искам да ви показва инструментите, които са към този момент в ръцете на тези, които знаят, първо за предотвратяване и второ за лекуване от този вирус. Превантивно и по време – окислителна терапия – биват три окислителни сътрудника – Це Де Ес и хлорен диоксид, кислородна вода и озон. Ако се създадат клиничните проучвания с цел да се пусне, би заместило толкоз доста медикаменти, че си нямате визия “, споделя Бакалов.

Хлорният диоксид е изцяло легално вещество, употребява се като дезинфектант и може да се купи от всеки. За да нямат проблем с управляващите, продавачите не го популяризират като лекарство, само че упътват потребителите към групите в обществените мрежи. И ние поръчваме 100 мл концентрат за 43 лв..

„ Хлорен диоксид, прочетете си в интернет. Това е – Це Де Ес и ММС, което купуват хората Не предлагам. Аз съм опаковачка тука и виждам поръчките и ги амбалирам. Не съм здравно лице, с цел да предлагам нещо. Ами прочетете малко повече, консултирайте се със знаещите хора и тогава. Ще намерите информация в групите за хлорен диоксид и в интернет. Като прочетете протоколите на Калкер. Потърсете в интернет протоколите на Калкер. Ще ви излезе доста информация “, споделя продавачката.
Продават разредена белина като лекарство-чудо против рак
У нас за продажба се предлага разредена белина като лекарство-чудо. Опасните химикали се популяризират като средство за лекуване на ра...
Прочети повече
Вече сме в една от групите на българите, които имат вяра в чудото на хлорния диоксид. Тук са оповестени по този начин наречените протоколи за лекуване на десетки болести. Търсим контакт с админа, тъй като виждаме, че той дава препоръки на потребителите по какъв начин да употребяват по този начин наречените Це Де Ес.

Той отхвърля да даде изявление със следните претекстове: " Казах ти - хлорен диоксид прецаква тотално фарма мафия в международен мащаб. Никой няма да ти разреши да кажеш истината!!! Ще те пречукат. От ухо на ухо станахме десетки хиляди. Стотици в групите оправиха тежка корона за 36-72 часа. Хиляди (излекувани) от пърхут до рак само с хлорен диоксид "

Не съм стъпвал в аптека от 2012 година Хлорен диоксид употребяват десетки хиляди в България от общ служащ през лекари, хирурзи, мощни юристи, политици “.

В тази група има 6000 души, а лекуването се реализира със препоръки в групата. Някои се оплакват от главоболие, откакто са пили препарата, само че други им изясняват, че евентуално се дължи на пълнолуние или слънчеви изригвания.

Най-чести са консултациите за лекуване на ковид. От изявленията в профила на един от най-активните админи на групата, виждаме, че индивидът, до който потребителите се допитват по какъв начин се лекуват разнообразни болести, работи като шпакловчик. Отклонява поканата ни да опише за хлорния диоксид, не има вяра на медии, страна, лекари. Още няколко сходни групи вършат почитателите на това придвижване десетки хиляди. Само в България.
Нормално ли е двама специалисти да обясняваме да не се пие препарат, който се употребява в тоалетната?
Това съобщи националният здравен контрольор доктор Ангел Кунчев поради случай с човек, продаващ " чудотворни медикаменти ", които в действителност забър...
Прочети повече
„ Откакто стана всичко това с вируса, в Испания се сътвори мрежа от докторите за истината. В Германия също мрежа от докторите за истината. В целия свят се сътвори мрежа пот доктори се усилва. И всички тези лекари излизат и споделят истината. И всичко това става отвън медиите, отвън страната “, споделя Росен Бакалов.

„ Пиенето на тези разтвори може да докара до доста тежки и даже съдбовни последствия “, сподели шефът на Изпълнителната организация по медикаментите Богдан Кирилов по БТВ 

„ Подобни артикули, които не са лекарствени, не би трябвало да се одобряват от хора. Хлорният диоксид се употребява като дезинфектант, разказано е, че не би трябвало да се приема.

Той добави, че с Министерство на здравеопазването ще бъдат избрани ограничения, с които оптимално дейно да се прекрати продажбата на тези разтвори.

 

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР