Белгийското правителство обяви нови мерки срещу , които, въпреки нарастващия

...
Белгийското правителство обяви нови мерки срещу , които, въпреки нарастващия
Коментари Харесай

Частично отпадат маските в Белгия

Белгийското държавно управление разгласи нови ограничения против, които, макар възходящия % на зараза в страната, облекчават разпоредбите , осведоми БГНЕС.
Премиерът Софи Уилмс изясни, че от 01.10.20 година маските ще бъдат наложителни единствено тук-там с доста хора, както и в публичния превоз и в магазините и кината. Карантинният интервал ще бъде скъсен от 14 на 7 дни. Тя твърди, че жителите би трябвало да се научат да живеят с вируса.
 Техническа неточност постанова карантина на българи в Белгия Техническа неточност постанова карантина на българи в Белгия
Българи, връщащи се от отпуск в Белгия, не престават да получават известия на телефоните си, че са сложени под карантина за 14 дни, т...
" Други страни подхващат по-строги ограничения, като затваряне на локално или отчасти равнище, да вземем за пример Испания. Следователно би трябвало да бъдем бдителни. Пандемията на ковид към момента не е завършила. Това е обстановката. Вирусът няма да изчезне, само че в последна сметка животът би трябвало да бъде рестартиран ", напомня министър председателят.
Данните за инфекциите са се нараснали в Белгия, а броят на позитивните проби е повишен с 65% предходната седмица. Това постанова метода на „ 5-има души “, който се предлага, поради ситуацията в страната.
" В момента специалистите поучават всеки да има непосредствен контакт с най-много петима души на месец. Освен хората, с които живее. Това са тези, които можете да прегърнете, с които можете да пиете по едно пиво или да хапнете дружно близо едни до различен и с които не спазвате безвредното разстояние ", споделя Уилмс.
Белгийското държавно управление също разгласи по-рано тази седмица, че от петък ще отдръпна безспорната възбрана за пътешестване до региони с висок риск. Разбира се, рекомендацията да не се пътува остава в действие.
 Белгия с карантина за част от идващите българи Белгия с карантина за част от идващите българи
Белгийското министерство на външните работи внесе промени в разпоредбите за интернационално пътешестване, съгласно които се вкарва наложителна ка...
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР