Белгийският предприемач в областта на складовите площи Warehouses de Pauw

...
Белгийският предприемач в областта на складовите площи Warehouses de Pauw
Коментари Харесай

Белгийската WDP инвестира нови €75 милиона в Румъния

Белгийският бизнесмен в региона на складовите площи Warehouses de Pauw (WDP) ще влага €75 милиона в четири парцела на три разнообразни местоположения в Румъния към края на 2019 година, оповестиха от компанията, представени от SeeNews.

WDP предвижда, че общата първична облага от наеми от почти 8,5 %. Общият размер, прибавен към портфолиото, ще бъде 130 000 кв. м. При привършване на плановете, общият размер на портфолиото на компанията ще доближи €450 милиона.

На съществуващата локация в Stefanestii de Jos край Букурещ, WDP към този момент построява два нови склада с обща повърхност към 80 000 кв. м. Единият от тях ще бъде за търговеца Metro и ще бъде подготвен при започване на 2020 година Вторият е за стилната компания LPP, която ще го употребява за разширение на интернет търговията. Той ще бъде подготвен през второто тримесечие на 2019 година.

WDP планува инвестиция от €43 милиона за тези планове.

Компанията ще придобие и действителен склад с повърхност от към 33 000 кв. м. в логистичния парк Cluj-Napoca за веригата супермаркети Profi. WDP ще заплати €22 милиона, а придобиването ще направи компанията притежател на целия парк.

Белгийското сдружение ще построи и нов склад с повърхност 20 000 кв. м. за Ursus Breweries. Новият център за дистрибуция ще се намира до пивоварната и ще бъде отдадена за 10 години. Инвестиционният бюджет на WDP е €10 милиона.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР