Белгийската полиция проведе в понеделник нови акции срещу Ндрангета, мафиотска

...
Белгийската полиция проведе в понеделник нови акции срещу Ндрангета, мафиотска
Коментари Харесай

8 задържани при акция срещу Ндрангета в Белгия

Белгийската полиция организира в понеделник нови акции против " Ндрангета ", мафиотска организация от южния италиански район Калабрия, оповестява Politico. Арестувани са 8 души. 

" Мога да ви оповестя през днешния ден, че федералната прокуратура е направила нови обиски в нашата страна ", сподели белгийският министър на правораздаването Винсент Ван Куикенборн. Той направи изказването в коридорите на събитие за битка с насилието, обвързвано с опиати в Антверпен. Припомня се, че това е " втора интервенция " на Белгия против " Ндрангета ".

Мега акция беше осъществена през май против мафиотската организация, която съгласно Ван Куикенборн съставлява 80 % от кокаина, внасян в Европа.

Осем души бяха задържани по време на последните обиски в Белгия, потвърдиха от федералната прокуратура в следващо прессъобщение. Срещу тях са повдигнати предварителни обвинявания за разпространяване на опиати и образуване на незаконна активност. Оръжия, опиати, пари и първокласни артикули също са били иззети по време на акциите, сподели Ван Куикенборн.

Един човек е задържан в Германия , а Белгия ще желае изгонването му.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР