Беладона означава хубава жена на италиански. Растението беладона е доста

...
Беладона означава хубава жена на италиански. Растението беладона е доста
Коментари Харесай

Цветен хороскоп по дати на раждане – Беладона

Беладона значи „ хубава жена ” на италиански. Растението беладона е много незабележимо и нищожно на външен тип. Независимо от това, тя носи в себе си голям капацитет на позитивната сила.

Беладона или бясно биле, както постоянно се назовава това растение, дава на човек, роден под нейния знак, прелестен външен тип и вътрешна естетика. Те са скромни и цялостни с добродетели. Отличават се със тайнственост и мистика. Такива хора имат добра вътрешен глас и на пръв взор могат да дефинират какъв човек стои пред тях.

Беладона е комплицирана и спорна персона, с която не всеки съумява да откри общ език. На първо място индивидът Беладона има съвест и в никакъв случай няма да работи в прорез с нея. Ето за какво й е мъчно да се сближи с други хора. Вярно е, че в случай че подобен човек открие същински другари, няма да се раздели с тях до края на живота си. Беладона са лоялни и предани другари, постоянно подготвени да оказват помощ.

Обикновено хората, родени под знака на това растение имат удивително физическо здраве и хубост. Скромността, която е отличителният белег на Беладона, придава на външния тип на тези хора изключително достойнство.

Жените Беладона като предписание резервират непорочие за дълго време и са доста придирчиви при избора на сътрудник. За мнозина тази жена може да се трансформира в непревземаема цитадела, която не бърза да отвори сърцето си.

Мъжете Беладона нормално са моногамни. Веднъж избрали житейски сътрудник, те повече не трансформират решението си.

Хората родени под този знак може би са едни от най-непретенциозните и упорити хора по отношение на житейските неуредици. Неприятностите понасят извънредно умерено и метафизичен. Те бързо съумяват в определената от тях специалност. Това се случва освен с помощта на твърдоглав труд и неутолима сила, само че и на шанса, който съпровожда този знак.

В кариерата на хората под покровителството на Беладоната всичко върви добре. Те са късметлии, енергични, съзнателни и някак си умеят да избегнат компликациите. Енергията и забележителната деятелност оказват помощ на хората Беладона да се утвърдят като отлични експерти. Такива хора са изцяло лишени от упоритост. Липсата на това качество от време на време им пречи да реализират високи постове. Вярно е също, че някои от тях от време на време слагат изкачването по кариерната стълбица по-високо от фамилните полезности, което води до раздори в връзките с родственици и разводи.

Като амулет можете да носите изображение на растението беладона или изображение на слънцето, гравирано върху железна плоча. Беладоната е скромно растение и даже при неприятно време не бърза да затваря венчелистчетата и продължава да се радва на живота. Ето за какво хората, родени под този знак като амулет могат да носят със себе си облика на слънцето, като знак на издръжливостта.

Съвети към Беладона:

Бъдете по-мили и нежни към другите хора. Погледнете света с необятно отворени очи. Не забравяйте, че в света има освен черно и бяло. Светът е цялостен с всевъзможни цветове! /tribune.bg/
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР