Бегонията е едно от най-чувствителните растения. Сред най-важните неща, които

...
Бегонията е едно от най-чувствителните растения. Сред най-важните неща, които
Коментари Харесай

Отглеждайте бегонията по този начин и тя ще избухне в цвят

Бегонията е едно от най-чувствителните растения. Сред най-важните неща, които би трябвало да извършите, е да й намерите подобаващото място на вашата тераса. Ако не съумеете да се справите с това, не очаквайте от нея кой знае какви резултати.

Какво да знаем за бегонията и по какъв начин да я отглеждаме?

Счита се, че това цвете освен съумява да възвърне здравето на възрастните хора, само че и да защищити това на по-младите.

Ако инцидентно някой ви подари бегония, това значи, че вашият живот ще се удължи. Разбира се, всичко това са единствено вярвания и няма по какъв начин да бъде потвърдено.
 Правете тези 7 неща и цветята ви ще порастват по-бързо Правете тези 7 неща и цветята ви ще порастват по-бързо
Ако желаете да се наслаждавате на буйния разцвет на стайните ви растения допустимо най-дълго, погрижете се за тях, залагайки на верния...

Можете да си купите най-различен тип бегонии. Техните цветове са разнородни и несравнимо красиви.

Формите и размерите им също варират. Помежду си имат нещо общо и то е, че директната слънчева светлина не им е по усета. Предпочитат осветени места, само че не и такива, наранени непосредствено от слънчевите лъчи.

Запомнете, че цветето се нуждае от умерена температура и в случай че зимата го изнесете на открито, обезпечено ще сложите завършек на живота му. На бегониите не им се нравят пространства, където въздухът е топъл и изсъхнал.

Почвата наложително би трябвало да е с умерена мокрота. През лятото и пролетта би трябвало да подхранвате растението 2 пъти в месеца.

Слабото звено на бегониите са техните листа. Не забравяйте постоянно да ги проверявате и в случай че забележите даже дребна неправда, неотложно ги отстранете, тъй като те могат да заразят останалите.
 НЕЗАБАВНО внесете в дома си тези цветя. Те ще пречистят негативната сила НЕЗАБАВНО внесете в дома си тези цветя. Те ще пречистят негативната сила
Днес ще разкрием пред вас за какво е извънредно належащо да намерите място на тези растения в дома си. Ще ви споделим за тяхната дарба д...

Не бива да ви тревожи това, в случай че част от листата окапват. Това е естествен развой, отнасящ се за цветето.

Следете влагата на почвата и не допускайте тя да бъде прекомерно висока. За предпочитане е през лятото и пролетта да изнесете растението на балкона, където циркулацията е доста по-добра от затворените пространства.

При всяко едно поливане се уверете, че почвата е засъхнала към два сантиметра под повърхността.

Ако спазвате всички тези правила, ние сме сигурни, че ще съумеете да се радвате на причудливо красиви бегонии, които да бъдат част от декора на вашия комфортен дом.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР