Бедствено положение в общо три общини - Борован, Хайредин и

...
Бедствено положение в общо три общини - Борован, Хайредин и
Коментари Харесай

Обявиха бедствено положение в Борован, Хайредин и Мизия

Бедствено състояние в общо три общини - Борован, Хайредин и Мизия , разгласи регионалният шеф Малина Николова. Въведен е в деяние Областният проект за отбрана при бедствия.  Публикувахте от в 

Във връзка с изобилните превалявания от дъжд и заплахата от преливане на язовири, бедственото състояние е в действие от 10.00 ч. през днешния ден до 21.00 ч. на 16 юли . В непрестанен режим на работа са Областният съвет за сигурност и щабът за осъществяване на Областния проект за отбрана при бедствия.  Публикувахте от в  Кметовете на общините Хайредин, Борован и Мизия са задължени да дават информация за ситуацията на всеки два часа на оперативния дежурен при Областния съвет за сигурност. Към момента няма данни за заплаха за популацията .

 Публикувахте от в  Тази нощ голямо количество дъжд се изсипа като приливна вълна в Мизия и наводни приземни етажи и изби на къщи, изрови улици и направи два квартала непроходими . Заради наноси и тиня краткотрайно бе затворен за придвижване пътя сред Мизия и Оряхово.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР