Бедна хлебарка си изкарва по 1000 долара на месец като

...
Бедна хлебарка си изкарва по 1000 долара на месец като
Коментари Харесай

Секси хлебарка удари кьоравото: Мъже ме обсипват с подаръци, а аз не спя с тях СНИМКИ 18+

Бедна хлебарка си изкарва по 1000 $ на месец като излиза на срещи с много по-възрастни от нея мъже. Минди Сайнфелд работи общоприетата работа от 9 до 5 в локалната фурна, само че с заниманието си тя съумява да си докарва едно малко положение с помощта на загорелите мъже, написа "Дейли остарял ".
22-годишната жена от Пенсилвания е членува в уеб страницата за запознанства "КакваТиЕЦената ", в който мъже и дами заплащат на други хора, с цел да ги изведат на по пиво или вечеря.
Откакто през 2015 година Минди се е включила към уеб страницата, тя е излязла на към 13 срещи, като е изкарала по 350 $ от всяка.

Младата хубавица даже е получила планина от първокласни дарове, като долни дрехи от Victoria’s Secret и даже кеш.


Минди твърди, че уеб сайтът, в който тя членува, е друг от останалите страници, в които млади дами си търсят богати чичковци спонсори. Тя твърди изрично, че не е задължена да спи с мъжете, с които се среща.

"Никой не е длъжен да прави каквото и да е, в случай че не го желае. Това е хубавото на този уебсайт. Той няма за цел да свързва млади девойки с платежоспособни спонсори, търсещи секс. Причината, заради която одобрявам уеб страницата, е тъй като можеш да правиш пари единствено като излезеш на по пиво и не спиш с мъжете ", споделя Минди.

Първоначално сервитьорката се записала в уеб страницата, тъй като ѝ трябвали пари, само че в този момент тя твърди, че обича да излиза на срещи и да си прекарва добре с хората, с които се среща.

Най-младият мъж, с който тя се е срещала от уеб страницата, е бил на 28 години, само че всекидневно мъжете са на възраст сред 44-55 години.


Минди е безапелационна, че хората би трябвало да употребяват уеб страницата, в случай че желаят да изкарат бързи пари и да получат доста дарове.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР