Бебето Йода замени звездите, ангелите и Дядо Коледа като популярен

...
Бебето Йода замени звездите, ангелите и Дядо Коледа като популярен
Коментари Харесай

Бебето Йода замени звездите и ангелите като популярен връх за коледна елха

Бебето Йода размени звездите, ангелите и Дядо Коледа като известен връх за коледна елха през сегашния празничен сезон, написа сп. " New Musical Express ".Изобилието от фотоси в обществените мрежи на коледни дръвчета с " кацналия " на върха им зелен завързак свидетелства, че той се е трансформирал в необикновена опция на обичайните върхове за елха.

Дребният симпатяга от сериала " Мандалорианецът ", предаван по Disney +, към този момент втора година е измежду най-популярните персонажи в поп-културата, напомня изданието.

Едва неотдавна почитателите научиха, че същинското име на дребосъка, именуван в поредицата Детето и кръстен от почитателите Бебето Йода, е Грогу.
Повечето фенове на сериала към този момент имат кукли и фигурки на зеления мъник и в сегашния празничен сезон интензивно ги употребяват вместо обичайна декорация за коледни елхи.Социалните мрежи изобилстват от фотоси на елхи, отчасти или напълно украсени с Бебета Йода, като най-често фигурките се " мъдрят " на върха, написа Българска телеграфна агенция. Декорацията е чудесна опция на друга наклонност в годината, в която светът води битка против коронавирусната пандемия - коледни дръвчета, украсени с маски, ръкавици и дезинфектанти.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР