Бебето на Преслава навърши 1 годинка на 14 септември и

...
Бебето на Преслава навърши 1 годинка на 14 септември и
Коментари Харесай

Преслава пръснала 5 бона за ЧРД на Паола!

Бебето на Преслава навърши 1 годинка на 14 септември и певицата означи рождения й ден с охолно бяло празненство, видя HotArena .

Изпълнителката не пести нито лев за празника на дребната Паола, като съгласно колежки на звездата целият харч стъпил на най-малко 5000 лв..

Най-голямо перо бе
почерпката на всички посетители,
които не били по никакъв начин малко – и всичките от сой. Разбира се, родната чалга присъстваше на рождения ден на момиченцето – Анелия, фолк артистът Константин и половинката му Надя, както и други почетоха празника на Паола . Всички те бяха почерпени с изискани блюда и маркови напитки.

Родните чалга реализатори, както и майката на рожденичката бяха облечени в бяло. Единствено таткото не беше изключително формален – облечен в тениска и скъсани дънки,
Павел не изневери на мачовския си жанр.  
Всички обаче бяха спазили дрескода на празненството - бяло, като даже множеството дарове бяха опаковани в този цвят. Темата пък бе „ Мики Маус “ – обичаният анимационен воин на Паола.

Украсата също бе много обилна, като се допуска, че певицата е заделила близо 1000 лв. за компанията декоратор. А тортите били няколко, написа „ България през днешния ден “.

„ Честит първи рожден ден, Паола! Измина се година, откогато се появи на този свят и направи за нас този ден най-красивия от годината! Мислех да се разпростра доста в пожелания, само че намокрих телефона от неспокойствие. Искаме единствено да си ни жива и здрава, да озаряваш дома ни с усмивката и смеха си! Обичаме те безпределно доста, наша дребна Палечке! “, написа прочувствено в обществения си профил Преслава във връзка рождения ден на щерка си .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР