бе едно от най-дългоочакваните събития за тази година, още повече,

...
бе едно от най-дългоочакваните събития за тази година, още повече,
Коментари Харесай

Битката за Европа: Италия излиза срещу Англия на Уембли

бе едно от най-дългоочакваните събития за тази година, още повече, откакто бе отсрочено с година заради епидемията от ковид. Началото на шампионата бе поставено на 11 юни в Рим, а един месец измина като че ли незабелязано, с цел да пристигна моментът, в който е ред на грандиозния край.

50 мача и безчет страсти по-късно - един от тимовете, които сложиха началото на Евро 2020, ще вземат участие и в последната борба. Разбира се, става въпрос за Италия, която впечатли с представянето си и с опцията да съхранява и употребява два образа - атакуващ и атрактивен, както и отбранителен и удобен. " Скуадра адзура " продължава и умопомрачителната си серия без проваляне, като тя към този момент възлиза на цели 33 дуела. Рекорди и достижения обаче остават на назад във времето, защото сега мислите на всички в страната са ориентирани към едно – трофеят.
 Борис Джонсън афишира понеделник за почивен ден, в случай че Англия завоюва Европейското Борис Джонсън афишира понеделник за почивен ден, в случай че Англия завоюва Европейското
Британският министър председател Борис Джонсън има подготвеност да разгласи понеделник за почивен ден в Англия, в случай че националният тим завоюва финала на Е...

Той обаче ще бъде извоюван извънредно мъчно, защото насреща стои Англия, която е зажадняла от години за този трофей и освен, че не го е печелила в никакъв случай, само че и даже няма записано присъединяване във финалната среща. " Трите лъва " се показаха спорно на Евро 2020, само че демонстрираха качествата си в най-важните моменти и използваха тъкмо толкоз, колкото бе належащо. Те имат и преимущество, защото изиграха единствено един мач надалеч от вкъщи - четвъртфинала против Украйна. Във всички останали бяха домакини, което им спести хиляди километри в път и им обезпечи скъпа поддръжка от трибуните. А тя ще е на линия и за огромния край, защото той ще се организира на митичния " Уембли " в Лондон.

Букмейкърите са безапелационни в упованията си за този дуел - смятат Англия за любимец. По-големите букмейкърски къщи дават коефициент сред 2.50 и 2.70 за победа на англичаните, до момента в който възможностите за победа на италианците е сред 3.30 и 3.10. В същото време равенството (в постоянното време) е сред 2.90 и 3.10. За спечелването на трофея пък Англия получава 1.80 коефициент, до момента в който Италия - 2.00.

Мачът сред Италия и Англия ще започва в 22:00 часа българско време, като ще бъде излъчен по Българска национална телевизия 1, Нова телевизия, както и Българска национална телевизия 3 и Диема Спорт 3.

 Англия се класира на първи край на Европейско състезание Англия се класира на първи край на Европейско състезание
Англия се класира за първия си край на европейски шампионати, откакто надигра Дания с 2:1 (1:1 в постоянното време и 2:1 след продълже...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР