БДЖ ремонтира 20 локомотива в различни срокове с две фирми,

...
БДЖ ремонтира 20 локомотива в различни срокове с две фирми,
Коментари Харесай

БДЖ ремонтира 20 локомотива до 3 години

БДЖ ремонтира 20 локомотива в разнообразни периоди с две компании, оповестиха от сдружението . От 29-и юни до 3-и юли, механически експерти от " БДЖ - Пътнически транспорти " ЕООД ревизират осъществяването на договорите за капитални поправки на електрически локомотиви.

Дружеството има два такива контракта за ремонт, изпълнявани надлежно от компаниите ДЗЗД " Обединение " Рейл Сървисис ", Р. Чехия и " Жос Врутки " А.С., Р. Словакия, и осъществени след извършени процедури в края на 2019 година

Първите локомотиви са на място при изпълнителите, които работят по тяхното цялостно възобновяване. И двата контракта са за осъществяване на капитален ремонт на по 10 броя електрически локомотиви , като напълно скоро следва за ремонт да бъдат изпратени и идващите два локомотива. Първите ремонтирани локомотиви е планувано да влязат в употреба още в края на настоящата година.

Двугодишен е срокът на контракта с ДЗЗД " Обединение " Рейл Сървисис ". За 3 години е договорът с " Жос Врутки " А.С. Очаква се дружно с плануваната доставката на 10 нови локомотива Smartron при започване на 2021 година,,БДЖ - Пътнически транспорти " ЕООД да разполага и с още 20 напълно възобновени електрически локомотива.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР