Бдителни папараци, заснели подаръците за бебешкото парти, което Меган Маркъл

...
Бдителни папараци, заснели подаръците за бебешкото парти, което Меган Маркъл
Коментари Харесай

Предрекоха пола на бебето на Меган Маркъл и принц Хари

Бдителни папараци, снимали подаръците за бебешкото празненство, което Меган Маркъл провежда в Ню Йорк, стигнаха до извода, че бъдещата й рожба ще бъде от мъжки пол, заяви уеб сайтът Джъст джаред.
 
Една от поканените на тържеството, актрисата Абигейл Спенсър, беше снимана да идва в първокласния апартамент на хотел " Марк " в Манхатън с пазарска чанта, от която се подаваше подарък, опакован в наследник цвят.
 
Това незабавно беше обвързвано с мъжкия пол на бъдещия правоприемник на Меган Маркъл и брачна половинка й принц Хари, който се чака да се роди през месец април.

 
Сайтът написа, че е изключено Меган да не е споделила под сурдинка пола на бъдещата си рожба с най-близките си приятелки.
 
Амал Клуни и Серина Уилямс бяха домакини на празненството, като измежду поканените с изключение на актрисата от " Костюмари " Абигейл Спенсър, попадаха Гейл Кинг и Джесика Мълрони. Майката на Меган Джесика обаче не беше на празника.-->
               

A post shared by (@danielmartin) on Feb 20, 2019 at 8:35pm PST

 
Кейт, брачната половинка на принц Уилям, също не участва на празненството. Тя беше на фамилна ски почивка със брачна половинка си и трите деца.
 
Бебешките празненства са американска традиция. Те не са присъщи за английското кралско семейство. Обикновено се канят най-близките приятелки на бъдещата майка, които носят дарове за бебето.

 
Екстравагантният 5-дневен престой на Меган Маркъл в Ню Йорк коства 500 000 щатски $, означи в. " Дейли мейл ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР