Базираната в Калифорния компания Faraday Future представи новото си поколение

...
Базираната в Калифорния компания Faraday Future представи новото си поколение
Коментари Харесай

Faraday Future пуска на пазара следващото си поколение електрически хиперавтомобил с мощност 1050 к.с.

Базираната в Калифорния компания Faraday Future показа новото си потомство електрически хиперавтомобил FF 91, което има за цел да предефинира категорията и стандарта на интелигентните електрически автомобили. Обявяването на FF 91 2.0 идва цели 6 години след стартирането на предходната версия. Като част от въвеждането на пазара, компанията е определила цената на лимитираната серия FF 91 2.0 Futurist Alliance на 309 000 $, като общо 300 бройки ще бъдат разполагаем за продажба. Faraday Future пусна на пазара и елементарния си модел FF 91 2.0 Futurist, макар че цените за него не са оповестени.

Компанията пусна на пазара и своята мобилна екосистема – „ FF aiHypercar+ “, който ще се предлага с годишен абонамент на цена от 14 900 $ в Съединени американски щати и Китай.

„ Продуктите обхващащи мобилната екосистема на FF обгръщат програмен продукт, интернет, автомобилни услуги, персонализирани логаритми с изкуствен интелект и даже специфични хардуерни версии, съобразени с съответните потребности на потребителите. “

се споделя в изказване на автомобилният производител

По-мощно и по-безопасно предложение

Новото потомство FF 91 2.0 Futurist Alliance предлага настройка с три електромотора с комбинирана мощ от 1050 конски сили и 1977 нютонметра въртящ миг, като и двете стойности са водещи в класа си и като цяло в промишлеността. Батерийният пакет е най-големият в сегмента, с потенциал 142KWh, който предлага сертифициран от EPA пробег от 613 километра.

Новото потомство FF 91 форсира 0 до 96 км/ч за 2,2 секунди, а съотношението ускорение/тегло е 0,78, което надминава индикаторите на електрическите му съперници. FF 91 2.0 предлага и необятен салон, като междуосието му е 320 сантиметра, а габаритните му размери са 525 сантиметра дължина, 228,3 сантиметра ширина и 159,8 сантиметра височина.

FF 91 разполага със безвредна зона на смачкване при непряк удар с помощта на своята „ канална конструкция на каросерията “. Според компанията тази конструкция обезпечава най-голямата в класа си зона на смачкване на батерията, защото тя е вградена в алуминиевата каросерия, а структурата има за цел да реализира компромис сред „ оптималната отбрана на пасажерите и отбраната на високоволтововата батерия “. Автомобилът е минал и всички условия на Федералния стандарт за сигурност на моторните транспортни средства (FMVSS) и краш проби.

Технология от последващо потомство, задвижвана от изкуствен интелект

Технологична архитектура от последващо потомство, задвижвана от – FF aiHyper 6×4 Architecture 2.0 също беше пусната от Faraday Future. Новата операционна система ще се отличава с отвесна интеграция и на шестте софтуерни платформи и четирите софтуерни системи на FF.

За да се реализира оптимално добра интеграция и да се усили продуктивността, FF интегрира няколко платформени съставния елемент на редовно равнище. Технологията на платформата дава опция на систематичните технологии, а интеграцията с изкуствен интелект води до преимущества за потребителите. „ С логаритмите на ИИ + моторите на ИИ + и услугите на ИИ, FF е проектирала цялостна интеграция на опциите на ИИ, реализирайки напълно интеграция на ИИ в платформите и системите си. “

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР