Базираната в Инголщат компания започва най-голямата моделна офанзива в своята

...
Базираната в Инголщат компания започва най-голямата моделна офанзива в своята
Коментари Харесай

Прототип на Audi Q6 e-tron в тестове далеч на Север

Базираната в Инголщат компания стартира най-голямата моделна атака в своята история с проби на съвсем серийния Audi Q6 e-tron. До 2025 година Audi има намерение да показа повече от 20 нови модела, повече от 10 от които ще бъдат електрически. В момента Audi пуска съвсем индустриалния първообраз на Q6 e-tron в далечния север на Европа при строги правила за сигурност.

Бъдещата елсерия Q6 e-tron ще е първата на новата софтуерна платформа Premium Platform Electric (PPE). Със своята 800-волтова електрическа система, мощни и ефикасни електрически мотори, новаторско ръководство на батерията и зареждането, и новоразработена електронна архитектура, съвсем индустриалният първообраз Q6 e-tron бележи идната огромна стъпка в електрификацията и дигитализацията на моделната гама на Audi.

Бъдещата серия Q6 e-tron с разновидностите на каросерията SUV и Sportback ще е в стабилно произвеждане, а квалификацията на работната мощ в завода в Инголщат обезпечава електрическото бъдеще на компанията, съгласно производителя. Защото Audi се развива като водещ снабдител на мрежова и изцяло електрическа първокласна подвижност с възходящи темпове. И това на мощна икономическа основа - Audi Group завърши фискалната 2022 година с рекордни резултати.

„ С нашата тактика „ Vorsprung 2030 “ ние предоставяме верните отговори даже във времена на голям брой рецесии “ - споделя Маркус Дюсман, ръководител на Управителния съвет на Audi AG - „ Насочваме Audi към устойчивостта и поредно движим дигитализацията и електрификацията на нашите артикули. “
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР