Базар в подкрепа на 8-годишния Ники от Видин организират днес

...
Базар в подкрепа на 8-годишния Ники от Видин организират днес
Коментари Харесай

Ученици от Видин организират базар в подкрепа на болно момченце

Базар в поддръжка на 8-годишния Ники от Видин провеждат през днешния ден в Гимназията с преподаване на непознати езици " Йордан Радичков " в регионалния град. Събраните средства от благородната самодейност ще отидат за лекуването на момчето, което е диагностициран със недоброкачествен израстък в мозъчния дънер. 
" Базарът с кулинарни изкушения е ситуиран във фоайето на първия етаж на учебното заведение ", заяви уредникът на самодейността Ева Алексиева от 12 клас на гимназията.
" Искаме да съберем пари за детенце на име Ники. Той е единствено на 8 години, а страда от рак на мозъка. Искаме да съберем пари, с цел да му помогнем по този метод. Малък алегоричен жест, с който да го накараме да се усмихне и да живее най-много. В момента организираме базар в британската гимназия във Видин. Страшно доста неща се оферират. Всеки един реши да направи по нещо сладичко и солено. Сумата е непостижима за фамилията и ние би трябвало да съберем много пари, защото досега са събрани към 80 000 лева, а остават още 100 000 лева ", споделя дванадесетокласничката. 
" Базарът ще продължи до следобяд ", добави Ева Алексиева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР