Байерн ще отпразнува своята рекордна 11-а поредна шампионска титла в

...
Байерн ще отпразнува своята рекордна 11-а поредна шампионска титла в
Коментари Харесай

Байерн ще отпразнува титлата по любопитен начин

Байерн ще отпразнува своята рекордна 11-а поредна шампионска купа в Бундеслига по традиция на площад " Мариенплац " в Мюнхен в неделя.

Борусия Дортмунд беше на първа позиция преди мачовете от последния кръг в събота, само че равенството 2:2 вкъщи с Майнц 05 и късната победа на Байерн с 2:1 против Кьолн означаваше, че защитаващият купата си отбор на " баварците " взе трофея поради по-добра голова разлика.

Партито за купата би трябвало да стартира от 18.30 часа, само че почитателите са поканени да дойдат на " Мариенплац " доста по-рано, с цел да се причислят към общественото гледане на мача на женския тим против Потсдам от 15.00 часа.

Байерн се нуждае от победа в домакинския мач, с цел да завоюва купата в женската Бундеслига. При триумф женският тим ще се причисли към мъжкия на балкона на кметството.

Клубът ще предложи на почитателите след мача безвъзмездни рейсове, с цел да дойдат в точния момент за празненствата.

През 2015 и 2016 година мъжкият и женският отбор на Байерн стояха още веднъж дружно на балкона на кметството със своите титли, с цел да честват с почитателите.

През 2021-а, когато и двата тима завоюваха купите, взаимното празненство трябваше да бъде анулирано поради пандемията от ковид.

Мъжкият отбор имаше частно празненство със фамилии, другари, чиновници на Байерн и публични лица, откакто се завърнаха в Мюнхен в събота вечерта.

" Това, което направи тимът, беше друга класа. Те имаха вяра в себе си и се бориха до последната минута. Шапки долу ", сподели президентът на клуба Херберт Хайнер.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР