Байерн Мюнхен ще има нов треньор след края на футболния

...
Байерн Мюнхен ще има нов треньор след края на футболния
Коментари Харесай

Флик в Бундестима, Нагелсман - в "Байерн" Мюнхен

" Байерн " Мюнхен ще има нов треньор след края на футболния сезон. Това твърди легендата на клуба и някогашен народен селекционер на България - Лотар Матеус.

Той съобщи пред " Скай Германия ", че актуалният ментор на " Байерн " Ханс-Дитер Флик ще стане селекционер на националния отбор на страната. И даже добави, че управлението на клубния тим към този момент води договаряния с нов треньор - Юлиан Нагелсман.

" Ханзи Флик ще напусне в края на сезона. Той към този момент има оферта от Германският футболен съюз и ще поеме националния тим. " Байерн " към този момент води договаряния с Юлиан Нагелсман, който да поеме тима от идващия сезон ", съобщи Матеус.

Снимка: Reuters

Флик застана отпред на баварците на 3 ноември 2019 година Той трябваше да бъде краткотраен вид след уволнението на Нико Ковач, само че се задържа на треньорската позиция и съумя да изведе " Байерн " до 6 триумфа - в Шампионската лига, Световното клубно състезание (финалите бяха изместени за 2021 година поради пандемията от коронавирус) и в мача за Суперкупата на Европа. Освен това футболистите му завоюваха купата, Купата и Суперкупата на Германия.

Наскоро от Германската футболна федерация оповестиха, че актуалният селекционер на Бундестима Йоахим Льов ще напусне поста след европейското състезание, което беше отсрочено за лятото на 2021 година поради пандемията, без значение от резултата. Той беше отпред на отбора, когато Германия завоюва международната купа през 2014 година, както и трофея в Купата на конфедерациите през 2017 година На Евро 2016 отборът взе бронзови медали, само че се провали на международното в Русия през 2018 година, когато отпадна още в групите.

Снимка: Reuters

Що се касае Юлиан Нагелсман, младият треньор продължава да е отпред на " Лайпциг ". С отбора 33-годишният експерт реализира незабравим триумф, класирайки го за полуфинал в Шампионската лига през сезон 2019/2020.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР