Байерн (Мюнхен) се поздрави с трети пореден успех в Бундеслигата.

...
Байерн (Мюнхен) се поздрави с трети пореден успех в Бундеслигата.
Коментари Харесай

Разходка на Байерн Мюнхен в Бремен за 3:1

Байерн (Мюнхен) се поздрави с трети следващ триумф в Бундеслигата. Макар и против исторически сложен конкурент, баварците демонстрираха познатата си класа и надделяха като посетител Вердер (Бремен) с 3:1.

По този метод селекцията на Ханзи Флик прати напрежението в " полето " на преследвача Република България Лайпциг, който изостава към този момент на пет пункта от първенците, а на следващия ден семейства на Айнтрахт.

Байерн подсигури своя успех с два гола още до почивката. В 22-ата минута Леон Горетцка отигра с глава продължена топка след корнер от Томас Мюлер и с мощно ориентиране не остави късмет на домакините.

В 35-ата Мюлер продължи да раздава асистенции, като този път изведе на комфортна позиция Серж Гнабри. Националът на Германия пък не показва непотребни сантименти и наказа един от някогашните си отбори.

Естествено мачът нямаше по какъв начин да мина и без головото присъединяване на Роберт Левандовски. Малко инцидентно, топката стигна до поляка след меле при корнер в 67-ата минута, като от няма и метър не сгреши за 0:3.

До края Лева не съумя да се разпише, само че ловко усилваше броя на ударени греди през съботния следобяд на " Везерщадион ". Вместо него почетното попадение за Вердер вкара появилия се след почивката Фюлкруг.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР