Байерн Мюнхен получи втори шамар тази седмица, след като се

...
Байерн Мюнхен получи втори шамар тази седмица, след като се
Коментари Харесай

Байерн пак се препъна у дома

Байерн Мюнхен получи втори пестник тази седмица, откакто се спъна вкъщи в Унион Берлин при равенството 1:1 в дуел от 28-ия кръг на немската Бундеслига.

Дръпналият със седем точки на върха преди този кръг първенец явно мислеше напълно за реванша с ПСЖ в Шампионската лига, тъй като излезе с необикновен състав и действаше с очевидно по-ниско движение съвсем от самото начало.

18-годишният Джамал Мусиала беше един от най-хубавите на терена и заслужено тъкмо той откри резултата в средата на второто полувреме, когато беше открит от Томас Мюлер.

Лежерната игра в защита на баварците беше осъдена в 86-ата минута, в която Унион сензационно изравни посредством Маркус Ингвартсен, а офанзивата стартира със... странично мятане.

Така водачът Байерн Мюнхен към този момент води единствено с пет точки на втория Република България Лайпциг.

" Биковете " се възползваха от грешката на своя конкурент и разрушиха с 4:1 като посетители Вердер.

В днешната среща, Лайпциг беше цялостен доминатор на терена. " Червените бикове " съумяха да открият в 24-ата минута, когато Дани Олмо засече подаване на Кевин Кампъл. Осем минути по-късно, Александър Сьорлот означи с глава след асистенция на Нкунку.

В 41-ата минута още веднъж Александър Сьорлот се разписа, правейки резултата типичен. В 61-ата минута, Вердер съумя да върне едно попадение откакто Рашица се разпиа от дузпа.

Две минути по-късно Сабицер се възползва от подаване на Хендрикс, с цел да оформи крайното 1:4.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР