Байерн Мюнхен едва не допусна най-изненадващата загуба в и без

...
Байерн Мюнхен едва не допусна най-изненадващата загуба в и без
Коментари Харесай

Вдъхновени австрийци едва не шокираха Байерн на старта на елиминациите

Байерн Мюнхен едвам не позволи най-изненадващата загуба в и без друго турболентния си сезон, тъй като в последната минута отборът се избави от загуба против Ред Бул Залцбург.

Джуниър Адаму се наложи да влезе от аварийна пейка още в 12', с цел да размени контузения Ноа Окафор, а единствено десетина минути по-късно се трансформира в голмайстор за „ биковете “.

След това отчетливо домакините заиграха на контраофанзива и даже на няколко пъти принудиха Свен Улрих да избавя „ баварците “ от нов неприличен резултат.

Роберт Левандовски изигра може би най-слабия си мач в последните няколко години, като едвам докосваше топката в противниковата половина.

Кингсли Коман въпреки всичко излезе на сцената, с цел да избави Байерн с гол в 90' след отличната асистенция на Томас Мюлер. Това реши и крайния резултат - 1:1.

Залцбург несъмнено има капацитет да се трансформира в огромната изненада в тазгодишното издание на Шампионската лига, тъй като най-младият отбор в шампионата играе страховит футбол, който може да се мери с този на най-хубавите в Европа сега.

Niemals aufgeben!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР